Adventure King

Adventure King
 

Groepsactiviteiten in de winter

Op zoek naar de leukste groepsactiviteiten in de winter? Veel van onze activiteiten kan je het jaar rond reserveren. Als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje. Lekker warm aankleden, muts op en naar buiten! Wij bieden de volgende mogelijkheden voor groepsactiviteiten in de winter:

 

  • GPS speurtocht, een vier kilometer lange tocht door het Lutterzand, met onderweg diverse doe- en denkopdrachten. Als losse activiteit of als volledig arrangement met vervoer en afsluitend stampottenbuffet.
  • Mountainbiken, ontdek de mooiste paadjes tijdens een mountainbike tocht door Noord-oost Twente.
  • Kickbiken, een stoere steptocht! De Kickbikes hebben dikke profielbanden en een geveerd voorwiel.
  • Land Rover Driving Adventure, zelf achter het stuur in zo’n stoere Land Rover!
  • Shooting Adventure, handboog- kruisboog- en blaaspijpschieten. We steken de vuurkorf er bij aan, en in het restaurant om de hoek staat de glühwein klaar.

 

Arrangementen met groepsactiviteiten in de winter.

Alle activiteiten zijn te combineren met een winters stamppottenbuffet, ontvangst met warme chocolademelk of glühwein of een heerlijke kop snert. Bijvoorbeeld bij Restaurant Florilympha of Paviljoen ’t Lutterzand.

ijstraining

 

Uiteraard is het wel belangrijk dat de deelnemers weten dat ze buiten op pad gaan. Slecht weer bestaat niet, maar slechte kleding wel. Dus wees goed gekleed. Met name schoenen zijn belangrijk, bij veel activiteiten sta je af en toe stil. Een paar stevige wandelschoenen, bergschoenen of leren laarzen zijn het meest comfortabel. Rubber laarzen zijn geen goed plan, daar krijg je heel snel koude voeten in. Een paar handschoenen en een muts maken het af!

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl