Adventure King

Adventure King
 

GPS Speurtocht met vervoer

Compleet arrangement inclusief barbecue!

Onze GPS Speurtocht speelt zich af op het natuurgebied Het Lutterzand.  De deelnemers worden opgehaald per touringcar en naar het natuurgebied Lutterzand gebracht. Aan de rand van het bos staat koffie, thee en krentewegge klaar.

De deelnemers worden verdeeld in teams, en elk team krijgt een rugzakje. In het rugzakjes zit een GPS-ontvanger, kaart, kompas en een antwoordvel. Tijdens de ca. 4,5 kilometer lange tocht komen de teams verschillende doe- en denkopdrachten tegen, zoals spijkerslaan, blaaspijpschieten, etc. De tocht komt uit bij Restaurant Florilympha of bij Paviljoen ’t Lutterzand.

speurtocht lutterzand

 

Als alle teams binnen zijn wordt de barbecue aangestoken. Het winnende team wordt gehuldigd bij de prijsuitreiking. Aan het eind van de avond brengt de bus iedereen weer terug. In de winter verruilen we de barbecue voor een heerlijk stamppottenbuffet.

GPS Speurtocht, alles geregeld!

Bij dit arrangement is alles voor je geregeld. Vervoer, koffieontvangst, activiteiten, maaltijd, prijsuitreiking en vervoer terug. Drankjes gaan op rekening of, als je een totaalprijs wilt, met een vooraf vastgesteld aantal consumptiemunten per persoon.

Deze GPS Speurtocht kan ook midden in de winter, een besneeuwd Lutterzand is echt uniek! Als je alleen de tocht los wilt reserveren, we bieden deze ook aan als losse activiteit. 

opdracht speurtocht lutterzand

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl