Adventure King

Adventure King
 

Vrijgezellenfeesten in Twente

Op zoek naar een ludiek, sportief of stoer vrijgezellenfeest? Wij regelen het voor je! Head first tokkelen, een kanotocht als oefening voor het huwelijksbootje varen. Voor vrijgezellenfeesten vanaf 10 personen hebben we stoere, spannende en inspannende activiteiten en arrangementen. Deze vinden plaats rondom het Lutterzand, vlak bij Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Denekamp. Of net over de grens, in Bad Bentheim of Nordhorn. Klik hier voor ons aanbod vrijgezellenfeesten.

Adventure King, meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van een vrijgezellenfeest.

VrijgezellenfeestSinds 1991 organiseren wij vrijgezellenfeesten. Buitensportactiviteiten in Twente of Bad Bentheim. Speciaal voor de vrijgezel hebben we diverse extra mogelijkheden zoals een helm-camera, waarmee de vrijgezel gefilmd wordt tijdens het abseilen  De activiteiten zijn ook te combineren tot arrangementen, inclusief lunch of afsluitende barbecue. Zo nemen wij de gehele organisatie van jullie vrijgezellenfeest uit handen. Al onze activiteiten staan onder deskundige begeleiding van onze enthousiaste instructeurs. De vrijgezellenfeesten starten meestal in het Lutterzand bij De Lutte of in Bad Bentheim, maar sommige activiteiten kunnen we ook starten vanaf een andere locatie, mocht je bijvoorbeeld een heel weekend op pad zijn.

Twente. Een perfecte locatie voor je vrijgezellenfeest!

Naast een prachtige natuur, mooie riviertjes en oude steengroeves net over de grens waar we gave activiteiten kunnen organiseren, vind je natuurlijk ook de Twentse Gastvrijheid. Goede restaurants en groepsaccommodaties, maar ook perfecte mogelijkheden om het vrijgezellenfeest feestend af te sluiten. In Oldenzaal is een geweldig horecaplein, met diverse kroegen en danscafés. Enschede heeft zelfs het grootste horecaplein van Nederland, groter dan de Vrijthof in Maastricht. Hier kan je tot in de kleine uurtjes doorfeesten. Wij hebben het liefst dat je dat na de activiteiten doet, dan zijn jullie nog lekker fit 🙂

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vrijgezellenfeest

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl