Adventure King

Adventure King
 

Groepsactiviteiten in Twente

Op zoek naar groepsactiviteiten? Wij organiseren losse activiteiten en complete arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Leuke en stoere buitensportactiviteiten in de omgeving van Oldenzaal, De Lutte, Denekamp, Lattrop en net over de grens in Bad Bentheim en Nordhorn. Klik hier voor ons complete aanbod groepsactiviteiten.

Adventure King, buitensport en groepsactiviteiten. Sinds 1991.

Groepsactivititeiten

Al meer dan 30 jaar organiseren we groepsactiviteiten. In Twente, en dan vooral rondom natuurgebied Het Lutterzand, en net over de grens in Duitsland. Hier ligt Grafschaft Bentheim, deze omgeving leent zich uitstekend voor kanotochten over de Vechte, abseilen in oude steengroeves en mountainbiketochten door het Bentheimer Wald. Sommige activiteiten starten op een bepaalde locatie, met andere activiteiten kunnen we ook starten op locatie. Bijvoorbeeld bij een groepsaccommodatie, hotel of bungalowpark in de omgeving.

Van losse activiteit tot compleet arrangement.

Je kunt bij ons een losse activiteit reserveren, maar ook verschillende activiteiten samen voegen tot een arrangement.  Uiteraard inclusief koffieontvangst, lunch en/of diner. Als je drie activiteiten combineert tot een arrangement, zorgen wij voor een picknicklunch. Gratis! Maar ook vervoer kunnen we voor je regelen. Niet alle  combinaties zijn mogelijk, Een kanotocht op de Vecht en Kickbiken vanaf het Lutterzand, deze afstand is net te groot. Per mountainbike naar deze kanoroute en weer terug is dan een betere combinatie. We hebben een aantal arrangementen op deze website staan, maar als je iets anders zoekt, neem gerust contact met ons op! Ook als je op zoek bent naar overnachtingen, wij kennen de omgeving, hotels, groepsaccommodaties en restaurants, en adviseren je graag.

Groepsactviteiten

Twente. Landgoed van Nederland.

Twente is bij uitstek geschikt voor sportieve groepsactiviteiten! Het gevarieerde en heuvelachtige landschap, prachtige natuur, doorkijkjes en vergezichten. Mooie steden als Oldenzaal en Enschede. De vele tradities en gebruiken, vele vanuit een Angelsaksische achtergrond. De kern is dat Twentenaren over een feestje van maken, trots zijn, maar ook niet vies zijn van een beetje zelfspot. Dat resulteert in de beroemde Twentse gastvrijheid. Niet voor niets heet Twente het Landgoed van Nederland!

 

 

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl