Adventure King

Adventure King
 

Vrijgezellenfeest Twente

Vrijgezellenfeest in TwenteVoor het leukste actieve vrijgezellenfeest Twente moet je bij Adventure King zijn! Voor zowel vrijgezellenfeesten voor mannen als vrouwen hebben wij leuke activiteiten. Bijvoorbeeld Huwelijksbootje Varen, een stoomcursus om het hoofd water te houden. Of aanmodderen in stoere Land Rover Defenders! En wat te denken van Head-first tokkelen van een kasteel?

Adventure King, sinds 1991 expert in het organiseren van vrijgezellenfeesten!

Al in 1991 begonnen we met het organiseren van vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes en toen nog survival-weekenden in de Ardennen. We hebben al 30 jaar ervaring in de buitensport!
We organiseren onze vrijgezellenfeesten in Twente en net over de grens in Bad Bentheim en Nordhorn. Kanoën, mountainbiken, klimmen en tokkelen in een steengroeve, abseilen van een kasteel,  vlotbouwen & vlotvaren, allemaal leuke, sportieve en soms spannende activiteiten. Veel van onze activiteiten kunnen een speciale Bachelor-twist krijgen! Een helmcamera is beschikbaar om de vrijgezel bijvoorbeeld te filmen tijdens de vrijgezellendag.

Vrijgezellenfeest Twente

Arrangementen Vrijgezellenfeest Twente

Ook arrangementen zijn mogelijk, met een heerlijke barbecue in de bossen van het Lutterzand of  een uitgebreide High Tea. En voor de feestbeesten, wist je dat het vlak bij gelegen Enschede het grootste horecaplein van Nederland heeft? Groter dan in Amsterdam of Maastricht! Ook in Oldenzaal kan je het feest nog tot in de kleine uurtjes voorzetten.

Vrijgezellenfeest in Twente

Voor een Vrijgezellenfeest in Twente moet je bij Adventure King zijn!

Als je in Twente wilt overnachten helpen we je graag aan de juiste camping, groepsaccommodatie of hotel. We kennen de gaafste kroegjes om je vrijgezellenfeest in Twente af te sluiten, en geven je alvast het nummer van een lokaal taxibedrijf. Zo kan je vrijgezellenfeest niet meer mislukken.

Wil je meer weten over onze vrijgezellenfeesten? Je vind hier ons hele aanbod. En je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl