Adventure King

Adventure King
 

Shooting Adventure

Een competitie van verschillende schietsporten, met voor de winnaar een beker!

Boogschieten met Perzische Handbogen, het klassieke model boog. Daarna Kruisboogschieten, een boog in pistoolmodel. En Blaaspijpschieten, geïnspireerd op blaaspijpen zoals de indianen die vroeger hadden, maar dan van kunststof en met metalen pijltjes.

De schietbaan  staat normaal gesproken vast opgesteld op onze locatie in het Lutterzand, maar op verzoek bieden we deze activiteit ook aan in het Schloßpark of bij het Roompot Vakantiepark in Bad Bentheim, en op elke plaats in deze omgeving waar voldoende ruimte is. (Hotels, groepsaccommodaties, restaurants of in een grote tuin bij een buurtfeest).

Boogschieten

Deze activiteit is uiteraard heel goed te combineren, als afsluiting van bijvoorbeeld een Mountainbiketocht of na het High Rope Parcours

Boogschieten Twente

Boogschieten, wat wel en wat niet?

In Nederland is het niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar te schieten met kruisbogen. In Duitsland mogen kruisbogen helemaal niet. Als je deze activiteit reserveert op locatie in Duitsland, dan laten we de kruisbogen achterwege. En als je boogschieten in Twente reserveert voor jeugdgroepen idem dito. We schieten dan wat vaker met de handbogen en de blaaspijpen.

 

Adventure King - Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl