Adventure King

Adventure King
 

Shooting Adventure

Een competitie van verschillende schietsporten, met voor de winnaar een beker!

Boogschieten met Perzische Handbogen, het klassieke model boog. Daarna Kruisboogschieten, een boog in pistoolmodel en tenslotte luchtbuksschieten.

De schietbaan  staat normaal gesproken vast opgesteld op onze locatie in het Lutterzand of aan de rand van het dorp De Lutte, maar op verzoek bieden we deze activiteit ook aan in het Schloßpark in Bad Bentheim of bij het Roompot Vakantiepark bij Gildehaus, en op elke plaats in deze omgeving waar voldoende ruimte is. (Hotels, groepsaccommodaties, restaurants of in een grote tuin bij een buurtfeest).

Boogschieten is geschikt voor jong en oud. De scores worden bijgehouden, competitie is altijd leuk! We kunnen deze activiteit het hele jaar door aanbieden. Ook in het donker, we verlichten de boogschietbaan met bouwlampen.

Boogschieten

Deze activiteit is uiteraard heel goed te combineren, als afsluiting van bijvoorbeeld een Mountainbiketocht

Boogschieten Twente

Boogschieten, wat wel en wat niet?

In Nederland is het niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar te schieten met kruisbogen en luchtbuksen. In Duitsland mogen kruisbogen en luchtbuksen helemaal niet. Als je deze activiteit reserveert op locatie in Duitsland of met deelnemers jonger dan 18 jaar laten we de kruisbogen en luchtbuksen achterwege. We schieten dan wat vaker met de handbogen en nemen blaaspijpen mee.

Ook hele grote groepen kunnen we boogschieten aanbieden! We bouwen meerdere boogschietbanen naast elkaar op, zodat je tot wel met tien personen tegelijkertijd staat te schieten.

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl