Adventure King

Adventure King
 

Vrijgezellenfeest in Overijssel

Abseilen, tokkelen, kanoën, vlotvaren en kickbiken, allemaal leuke activiteiten als je op zoek bent naar een vrijgezellenfeest in Overijssel. Wij organiseren in het oostelijk deel van Overijssel, Twente, stoere vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen. En niet alleen in Twente, ook net over de grens in Bad Bentheim en Nordhorn. Van losse activiteiten tot complete arrangementen met all you can eat barbecue of afpilsen in een Bierstube.

Vrijgezellenfeest in Overijssel

Boek een stoer vrijgezellenfeest in Overijssel!

Outdooractiviteiten als vrijgezellenfeest! Bij ons geen workshops bonbons maken, high tea getrut of cursus kunstwerkgefröbel. Maar wel lekker met z’n allen naar buiten! Leuke en stoere activiteiten waar nog lang over nagepraat gaat worden. Een greep uit onze vrijgezellenfeesten:

  • Vrijgezellenfeest in TwenteAbseilen van een kasteel
  • Kanotochten over de Vecht, met stroomversnellinkjes onderweg.
  • Tokkelen, abseilen en klimmen in een verlaten steengroeve
  • 4×4 off road rijden in Land Rover Defenders
  • Spectaculair klimbos met zip-lines
  • Steptochten met stoere steps en een driewieler voor de vrijgezel
  • Boogschieten op fotos’s van de exen van de vrijgezel

Wij bieden gratis een helmcamera aan voor de activiteiten waarbij geklommen, getokkeld of geabseild wordt (bij beschikbaarheid), zo zet je de vrijgezel nog even extra in het zonnetje. En we noemen kanoën bij een vrijgezellenfeest “oefenen huwelijksbootje varen“, abseilen “een sprong in het diepe” en terreinrijden heet vandaag “aanmodderen“.  Bij onze activiteiten laten we de borrels wel even staan, maar na afloop heb je ze dan ook echt verdiend.

Borrelen na afloop

Voor de afterparty kan je ook goed in dit deel van Overijssel terecht. Oldenzaal heeft een zeer levendig uitgaansleven, in Enschede vind je het grootste horecaplein van Nederland. Ook in Hengelo, rondom ’t Pleintje, kan je tot in de late uurtjes terecht. In Bad Bentheim en Nordhorn vind je diverse Biergartens en Bierstubes. En in al deze plaatsen kan je prima hotelovernachtingen boeken.

Land Rover Bachelorparty

Klik hier voor al onze vrijgezellenfeesten in Overijssel!

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl