Adventure King

Adventure King
 

Personeelsuitje en WKR

Personeelsuitje Twente en WKR (werkkostenregeling)

Ook in Twente ontkomen we niet aan de Haagse regelzucht. Hoe gaan we om met de werkkostenregeling en een personeelsuitje Twente?

Bedrijfsuitjes of personeelsuitjes vallen in de werkkostenregeling. Net als bijvoorbeeld kerstpakketten of een eindejaarbonus. In de praktijk betekent dit dat bedrijfsuitjes vrijwel altijd met 80% belast worden voor de werkgever. Het uitje wordt gezien als loon in natura. Dus de baas betaalt een uitje om het personeel te bedanken voor de inzet, en moet daar vervolgens extra belasting over afdragen. Eigenlijk een soort bijtelling, maar dan in extremere percentages en niet voor rekening van de werknemer maar voor de werkgever.

Uitzonderingen

Zijn hier uitzonderingen op? Jazeker! Cursussen, congressen en andere kennisverwervingsactiviteiten die van belang zijn voor het werk van de werknemer. Ook klantendagen of relatie-evenementen vallen niet onder de werkkostenregeling.

Daarom staat op de factuur van onze  Land Rover evenementen “rijvaardigheidstraining”.

Ook kunnen onze activiteiten en arrangementen gekoppeld worden aan een productpresentatie of een vergadering. Bijvoorbeeld bij de naast ons gelegen restaurants Florilympha en Paviljoen ’t Lutterzand.    Ook meerdaagse congressen zijn goed te combineren met onze 4×4 rijvaardigheidstrainingen.

Activiteiten ten behoeve van teambuilding en / of training vallen ook niet onder de WKR. Met activiteiten als vlotvaren of team-kratklimmen is samenwerken noodzakelijk. Onze professionele instructeurs kunnen feedback geven over het proces. Ook kunnen we meerdere teambuildingsactiviteiten koppelen tot een compleet arrangement, het Teambuilding-Carrousel.  Handig is wel om deze activiteiten door de weeks te reserveren, en niet in het weekend. Dan kan de belastingdienst daar ook geen vragen over stellen.

 

Personeelsuitje Twente

Meer informatie over WKR en Personeeluitjes?

Je kan ons altijd bellen of mailen om te vragen hoe hier mee om te gaan! We maken offertes van onze arrangementen en trainingen op maat, maar vraag ons niet facturen te vervalsen, dat doen we uiteraard niet. Een juiste omschrijving kan veel schelen. Neem gerust contact met ons op.

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl