Adventure King

Adventure King
 

Personeelsuitje en WKR

Personeelsuitje Twente en WKR.

Ook in Twente ontkomen we niet aan de Haagse regelzucht. Hoe gaan we om met de werkkostenregeling en een personeelsuitje Twente?

Bedrijfsuitjes vallen in de werkkostenregeling. Net als bijvoorbeeld kerstpakketten of een eindejaarbonus. In de praktijk betekent dit dat bedrijfsuitjes vrijwel altijd met 80% belast worden voor de werkgever. Het uitje wordt gezien als loon in natura. Dus de baas betaalt een uitje om het personeel te bedanken voor de inzet, en moet daar vervolgens extra belasting over afdragen.

Zijn hier uitzonderingen op? Jazeker! Cursussen, congressen en andere kennisverwervingsactiviteiten die van belang zijn voor het werk van de werknemer.

Daarom staat op de rekening van onze  Land Rover evenementen “rijvaardigheidstraining”.

Ook kunnen onze activiteiten en arrangementen gekoppeld worden aan een productpresentatie of een vergadering. Bijvoorbeeld bij Florilympha of Paviljoen ’t Lutterzand. 

Activiteiten ten behoeve van Teambuilding vallen ook niet onder de WKR. Handig is wel om deze activiteiten door de weeks te reserveren, en niet in het weekend. Dan kan de belastingdienst daar ook geen vragen over stellen.

Personeelsuitje Twente

Je kan ons altijd bellen om te vragen hoe hier mee om te gaan! Vraag ons niet facturen te vervalsen, dat doen we uiteraard niet. Maar een juiste omschrijving kan veel schelen.

Adventure King - Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl