Adventure King

Adventure King
 

Actieve Bedrijfsuitjes

actieve bedrijfsuitjesVoor de leukste actieve bedrijfsuitjes van Nederland kom je naar Twente! Op de grens van Nederland en Duitsland vind je alle ingrediënten die nodig zijn voor een heerlijk actief bedrijfsuitje. De mooiste kanoriviertjes, verlaten steengroeves, een middeleeuws kasteel en woeste natuurgebieden rondom de stuwwallen uit de ijstijd. In deze omgeving organiseert Adventure King allerlei stoere activiteiten en arrangementen voor groepen vanaf 10 personen.

De 5 stoerste actieve bedrijfsuitjes

We hebben de gaafste actieve bedrijfsuitjes voor je op een rij gezet.

  1. Land Rover Driving Experience. Zelf achter het stuur van een Land Rover Defender. In de lage gearing rij je beheerst over onmogelijk lijkende hindernissen. De  enorme kracht van de Land Rover sleurt je overal doorheen. De leukste cursus ter wereld; een cursus terreinrijden!
  2. Kanovaren Twente Greune StetAbseilen van een kasteel. Op een steenworp afstand over de grens, in Bad Bentheim, ligt een middeleeuws kasteel. Vanaf dit kasteel gaan we abseilen. In de loop van het voorjaar 2019 hebben we zelfs de mogelijkheid om van dit kasteel te tokkelen! Een unieke ervaring, en nergens anders op de wereld kan je deze activiteit reserveren.
  3. Kanoën op de Dinkel. De Dinkel is een zogenaamd Oer-riviertje. Het  mooiste traject is door het Lutterzand, een ruig natuurgebied vlak bij Oldenzaal. De Dinkel slingert hier door de zandverstuivingen en heeft zich meters diep ingesleten. De oevers zijn soms wel vier meter hoog! In verband met het broedseizoen van de ijsvogels varen we alleen in september en oktober op de Dinkel.
  4. Klimmen, tokkelen en Abseilen in een verlaten steengroeve. Net buiten Bad Bentheim, 10 kilometer over de grens, ligt een verlaten steengroeve. De rotswanden zijn tot wel 30 meter hoog! De groeve ligt diep verscholen in het Bentheimer Wald. Vanaf en op deze rotswanden gaan we abseilen, tokkelen en klimmen.
  5. Mountainbiken. Noord Oost Twente is één van de mooiste mountainbike-gebieden van Nederland. Veel hoogteverschillen, het hoogste punt (De Tankenberg) en het laagste punt (de Dinkel) liggen vlak bij elkaar, op nog geen vier kilometer afstand. Het kleinschalige landschap kent veel single-tracks en mooie uitgezette ATB-routes.

Bad Bentheim activiteiten

 

Meer informatie over stoere bedrijfsuitjes?

Neem gerust contact met ons op! Op deze website vind je veel activiteiten en arrangementen, maar we maken ook programma’s op maat. Bijvoorbeeld een tourrally met oldtimers langs alle activiteiten met afsluitend een running diner in Erve Beverborg.

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl