Adventure King

Adventure King
 

Groepsactiviteiten Twente

Grote of kleine groepen, Adventure King organiseert voor groepen vanaf 10 personen de stoerste en leukste groepsactiviteiten in Twente. Kanoën op de Dinkel, abseilen vanaf het kasteel in Bad Bentheim,  vlotbouwen en vlotvaren voor groepen tot wel 120 personen of een Land Rover rijvaardigheidstraining voor groepen tot 50 personen.

Met een groep op pad.Groepsactiviteit in Twente

Laat het organiseren van je groepsactiviteit over aan Adventure King! Met meer dan een kwart eeuw ervaring in het organiseren van groepsactiviteiten in Twente heb je er zelf geen omkijken meer aan. In 1991 organiseerden we onze eerste speurtocht voor een familiefeestje uit Losser. Inmiddels organiseren we rond de driehonderd groepen per jaar een evenement.  Of het nu een losse activiteit is of een compleet verzorgd arrangement, bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Compleet verzorgde uitjes.

Groepsuitje Twente

Uiteraard verzorgen wij ook maaltijden, overnachtingen en vervoer. Wij zijn Twents, wij kennen Twe

nte. Dus we weten de leukste restaurants, de mooiste hotels, de fijnste touringcarbedrijven. Twentse gastvrijheid, we delen het graag met je.

Twente heeft veel te bieden voor groepsactiviteiten. En wij kijken ook even net over de grens, in Bad Bentheim en Nordhorn. Een heuvelachtig gebied, dus uitstekende mogelijkheden om te mountainbiken en kickbiken. Gave kanoriviertjes zoals de Dinkel en de Vechte. Verlaten steengroeves om te klimmen, en een kasteel om van te abseilen. Mooie voormalige zandafgravingen met kristalhelder water voor het vlotvaren. En op onze huislocatie staat een groot sanitairgebouw, zodat je na afloop ook nog kunt douchen en omkleden. Mocht je van verder weg komen en meerdere dagen in Twente willen blijven, bezoek dan ook eens steden als Oldenzaal, Enschede of Hengelo. Hanzestad Oldenzaal met haar prachtige basiliek en heel veel cafeetjes en goede restaurants rondom de Groote Markt, Enschede heeft zelfs het grootste horecaplein van Nederland!

Groepsactiviteiten in Twente

 

Reserveer je groepsactiviteiten in Twente

Klik hier voor ons complete aanbod, of neem contact met ons op!

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl