Adventure King

Adventure King
 

Verhuisd van De Lutte naar De Lutte

Dat was een snelle verhuizing! Na 14 mooie jaren in het natuurgebied Het Lutterzand bij De Lutte zijn we verhuisd naar een industrieterrein in De Lutte. Op het Lutterzand combineerden we de buitensportactiviteiten met de exploitatie van een camping. Een prachtige combinatie maar niet altijd even praktisch.

Daarom hebben we afscheid genomen van de camping zodat we ons weer vol kunnen focussen op de activiteiten. We konden daarom niet in het receptiegebouw bij de camping op het Lutterzand blijven. Een paar kilometer verderop vonden we aan de Ambachtstraat een prachtig kantoor met een halletje. Vanuit deze nieuwe locatie zijn we in een paar minuten terug in het Lutterzand maar ook in no-time naar onze locaties in Bad Bentheim en Nordhorn.

Eigenlijk veranderd er voor onze gasten dus niets. Het telefoonnummer blijft hetzelfde, alleen wordt die telefoon op een andere plek opgenomen. De prachtige locaties waar we onze activiteiten organiseren blijven zoals ze zijn. Ook blijven we uiteraard gebruik maken van de restaurants op het Lutterzand.

De koffie staat klaar!

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl