Adventure King

Adventure King
 

Bedrijfsuitje in Twente

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Twente? Wij organiseren actieve bedrijfsuitjes, van losse activiteiten tot compleet verzorgde arrangementen. Actieve bedrijfsuitjes betekent niet dat het zware survivalruns zijn, wel op een actieve manier met elkaar buiten bezig zijn. Dat kan variëren van boogschieten tot kanoën en van Land Rover rijden tot abseilen. Klik hier voor ons complete aanbod Bedrijfsuitjes Twente!

Adventure King, sinds 1991 specialist in het organiseren van jouw Bedrijfsuitje in Twente!

Bedrijfsuitjes Twente? Kom naar het Lutterzand! Op en rondom dit prachtige natuurgebied organiseert Adventure King de leukste actieve en originele personeelsuitjes. Met activiteiten als High Rope Parcours, Land Rover Driving Experience, Kanotochten over de Dinkel of de Vecht maar ook Boogschieten of een GPS-speurtocht.

Bedrijfsuitje Twente

Voor groepen vanaf 10 personen zijn diverse activiteiten of arrangementen mogelijk. Van relaxed genieten van het landschap in Twente tot stoere buitensport – activiteiten. Veel van onze activiteiten bieden we ook net over de grens aan, in Bad Bentheim.

Dit middeleeuwse stadje herken je van verre, want het kasteel torent hoog boven de horizon uit. Op en rond het kasteel organiseren we activiteiten zoals abseilen, klimmen en mountainbiken.  Net buiten Bad Bentheim liggen oude steengroeves voor “alpinisme-activiteiten”, en er zijn verschillende terreinen om off road te rijden met onze Land Rovers in de directe omgeving.

Originele bedrijfsuitjes Twente

Arrangementen Bedrijfsuitje in Twente

Alle activiteiten in Twente zijn te combineren met een afsluitende buffet of een heerlijke lunch. Een uitgebreide barbecue hoort uiteraard ook bij de mogelijkheden. Overnachten? Bel ons want wij weten namelijk de leukste hotels in Twente!

Wist je dat Twente prima bereikbaar is? Vanaf Amsterdam ben je er al in anderhalf uur. Twente biedt ook volop mogelijkheden voor bedrijfsuitjes met overnachtingen meerdaagse congressen.

 

Twente. Landgoed van Nederland

Het Twentse landschap, de stuwwallen uit de ijstijd, de meanderende Dinkel, Hanzestad Oldenzaal met haar Plechelmus-basiliek. In de grotere steden zoals Hengelo, Enschede en Almelo zijn vele musea. Enschede heeft het grootste horecaplein van Nederland.

Terwijl de rest van Nederland chronisch te druk is, laten we ons in Twente niet opjagen. Tuurlijk, wij hebben ook heus wel van die dagen waarop er van alles gedaan en geregeld moet worden. Toch doen we dat altijd op onze eigen manier, in ons eigen tempo. Omdat we weten dat tijd ons kostbaarste bezit is. Dus kom naar Twente en neem de tijd. We hebben toch zat.

bedrijfsuitje Twente Kano

 

Voor het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Twente moet je bij Adventure King zijn!

Wij hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring in actieve uitjes in Twente. Niet alleen voor je bedrijfsuitjes Twente, maar ook voor je vrijgezellenfeest, buurtfeest, klantendag of incentive bieden we leuke, originele en creatieve mogelijkheden.

Teambuilding

 

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl