Adventure King

Adventure King
 

Activiteiten in Oldenzaal

activiteiten in oldenzaal

Adventure King organiseert ook activiteiten in Oldenzaal en omgeving. Oldenzaal ligt vlak bij de stuwwal uit de ijstijd, met de Tankenberg als hoogste punt van Overijssel. Een gevarieerd landschap met prachtige bossen, slingerende riviertjes en ongerepte natuurgebieden. Oldenzaal is van oudsher een Hanzestad, midden in de stad ligt de Plechelmus-baseliek. Deze kerk stamt uit de late middeleeuwen.

Veel van onze activiteiten starten in De Lutte, maar we kunnen ook naar Oldenzaal komen met de volgende activiteiten:

  • Mountainbiken, een begeleide tocht met All Terrain Bikes rondom Oldenzaal. Vooral bij de Tankenberg en bij het Hulsbeek liggen uitdagende mountainbikeroutes!
  • Kickbiken, stoere steps met profielbanden en een geveerd voorwiel. Met deze kickbikes kunnen we natuurlijk ook een kroegentocht door Oldenzaal organiseren!
  • Shooting Adventure, onze schietbaan bouwen we op elke gewenste (en geschikte) locatie op. Een grasveld, park of grote tuin. Een spannend potje boogschieten!

Nog meer activiteiten in Oldenzaal?

Het natuurgebied Het Lutterzand ligt vlak bij Oldenzaal. Hier stroomt de Dinkel, één van de mooiste kanoriviertjes in Nederland! We maken hier tussen 1 september en 15 november de mooiste kanotochten van Twente! In Canadese kano’s zakken we het riviertje af, slingerend tussen de prachtige oevers. In het Lutterzand ligt ook ons klimbos, een spannend hoogteparcours tussen de boomtoppen op drie tot tien meter hoogte!

En net over de grens ligt het middeleeuwse plaatsje Bad Bentheim. Hier organiseren we ook heel veel gave activiteiten. Klimmen en abseilen in een verlaten steengroeve, tokkelen van het middeleeuwse kasteel in Bad Bentheim, kanotochten over de Vechte of begeleide mountainbiketochten door het Bentheimer wald.

En als je klaar bent met alle leuke activiteiten, in Oldenzaal kan je perfect afsluiten in één van de vele restaurants en cafés in de binnenstad.

In de omgeving van Oldenzaal zijn diverse hotels en accommodaties te vinden zodat je ook kunt overnachten. Zo maak je van je uitstapje een meerdaags Twente-geniet-arrangement!

activiteiten in Oldenzaal

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl