Adventure King

Adventure King
 

Mountainbiken

Mountainbiken in Twente!

De mooiste mountainbikeroutes in Twente, en net over de grens in Bad Bentheim. Langs de Dinkel, over de Tankenberg, Paasberg of de Isterberg. Onder begeleiding van een instructeur maken we mooie tochten. De lengte van de tocht is afhankelijk van het sportieve niveau van de groep, bij grote groepen verdelen we de deelnemers naar keuze in “Bikkels” en “Buikjes” en fietsen er ook meerdere instructeurs mee. Meestal fietsen we op en rond het Lutterzand. Maar naar keuze kunnen we Mountainbiken ook aanbieden vanaf andere locaties, zoals Bad Bentheim en Denekamp.

Niet alleen het gebied rondom de stuwwal bij De Lutte en Oldenzaal is een prachtige omgeving om te mountainbiken, ook het Bentheimer Wald net over de grens bij Bad Bentheim en bijvoorbeeld de Zandbergen bij Losser!

Onze fietsen (aanschaf juni 2022) zijn 29″!

Deze activiteit is ook als combinatie mogelijk met bijvoorbeeld Kanoën

Begeleid Mountainbiken

Wij bieden begeleide mountainbiketochten aan, geen losse verhuur. Onze instructeurs fietsen mee, wijzen de weg of fietsen achteraan als de opdrachtgever zelf een route wil fietsen aan de hand van een GPS-ontvanger. De instructeur heeft reservebanden en een EHBO set bij zich.

 

 

Mountainbiken

“Wij hebben een erg leuk evenement gehad. Klanten en collega’s zijn erg positief. Dank voor de organisatie!”

Marko, SMK accountants

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl