Adventure King

Adventure King
 

Schoolreisje in Twente

Is Twente een leuke bestemming voor een schoolreisje? Natuurlijk! En helemaal als je op zoek bent naar een sportief schoolreisje. Adventure King organiseert naast sportdagen voor scholen ook schoolreisjes. Niet de geijkte pretpark-bestemmingen, maar stoere en uitdagende activiteiten.

Vlotvaren als schoolreisjeVlotvaren

In teams van 6 personen bouwen de leerlingen vlotten waarmee vervolgens een wedstrijd gevaren moet worden. Samenwerking verplicht! Een spetterende activiteit vol competitie en teambuilding! Deze activiteit organiseren we op verschillende locaties. Het omleidingskanaal in De Lutte of Denekamp, een zandgroeve in De Lutte, op recreatieplassen als het Hulsbeek of het Rutbeek of op elke gewenste locatie, als het maar zwemwater is.

Schoolreisjes in TwenteAbseilen

Pff, een looping in de achtbaan in een pretpark? Doe eens iets echt stoers! Abseilen van een kasteel of tokkelen in een verlaten steengroeve. Unieke activiteiten, grensverleggend en midden in de natuur of vanaf de herinneringen aan de middeleeuwen!

Kanotocht

In Twente en net over de grens in Duitsland organiseren we de leukste kanotochten! We varen met Canadese kano’s, lekker stabiel. De tochten zijn ongeveer twee uur, soms iets korter, afhankelijk van de waterstand van de Dinkel of de Vecht.

Veilig en verantwoord; een schoolreisje in Twente.

Adventure King heeft meer dan 28 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes voor scholen. Van sportdagen tot introductiekampen, van werkweken tot schoolreisjes. We zijn TÜV-gecertificeerd en onze enthousiaste instructeurs zijn goed opgeleid. We nemen naar keuze de volledige of een deel van de organisatie van het schoolreisje uit handen. Professioneel, veilig en duurzaam!

Neem contact met ons op voor een schoolreisje op maat. We maken graag een voorstel voor een losse activiteit of een gehele verzorgde dag.

 

Schoolreisje in Twente, kanoocht

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl