Adventure King

Adventure King
 

Schoolkamp Twente

Werkweek of Schoolkamp Twente

Adventure King organiseert een volwaardige Werkweek of Schoolkamp Twente.  In het Twentse grensgebied met tal van sportieve en uitdagende activiteiten, goede campings en groepsaccommodaties en dat alles in een schitterende omgeving.

Een leuk, sportief en vooral actief alternatief voor de werkweek in het buitenland, voor wie niet zo van stedentrips houdt naar Parijs of Londen. Maar zeker ook een heel goed alternatief voor de welbekende Ardennen. Twente en haar grensgebied biedt nagenoeg hetzelfde aan mogelijkheden en activiteiten, maar wel met betere accommodaties en vaak beter weer. Bovendien is de kortere reisafstand niet alleen best prettig, het scheelt ook nog eens in de kosten.

Groepsactviteiten

De mooiste locaties in Twente en Grafschaft Bentheim

Groeves in Bad Bentheim, haar kasteel, de Tankenberg (op 2 na hoogste punt van Nederland), uitgestrekte natuurgebieden als “Het Lutterzand” en meanderende riviertjes als de Dinkel en de Vecht vormen het decor voor een ervaring die u en uw leerlingen niet meer zullen vergeten.

We kennen twee werkweek programma’s. Beiden zijn uiteraard op maat aan te passen. Ook afhankelijk van het aantal leerlingen dat meedoet.

Onze werkweek in Twente vindt plaats op en rondom natuurgebied het Lutterzand, met uitstapjes naar het Duitse Grafschaft Bentheim . We overnachten op een ruime camping, voorzien van zwembad, sportveld en kantine, op een speciaal hiervoor gereserveerd groepenveld. De leerlingen worden ingedeeld in groepen van circa 20 personen. Elke groep heeft zijn eigen programma en alle activiteiten starten vanaf de camping.

Uitvalsbasis voor onze werkweek in Bad Bentheim is de Jeugdherberg, geschikt voor groepen tot maximaal 121 personen. Deze jeugdherberg ligt anderhalve kilometer vanaf het kasteel, en heeft uitstekende faciliteiten voor een hele nette prijs. Alle activiteiten starten direct vanaf de jeugdherberg, gedurende deze werkweek is geen touringcar nodig om van en naar de verschillende locaties te komen.

Stoere activiteiten

Afhankelijk van de uitvalsbasis voor de werkweek of het schoolkamp gaan we gave dingen doen zoals een meerkamp met alle leerlingen, dat bestaat uit klimmen, speleologie in onze mobiel grot, teambuildingoefeningen en boogschieten. Inspannende mountainbike – of kickbike tochten ontbreken uiteraard ook niet op dit werkweekprogramma. We gaan vlotvaren, klimmen, abseilen, kanovaren en beide locaties zijn een prima uitvalsbasis voor een culturele activiteit in de omgeving. In Bentheim gaan we abseilen van een heus kasteel en doen we dit naast klimmen en tokkelen ook nog een keer vanaf 25 meter hoge rotswanden in een groeve. In de Lutte doen we dit op ons eigen High Rope Parcours.

Werkweek twente

Wij organiseren deze werkweek of schoolkamp voor groepen van 40 tot 150 leerlingen. Per 15 leerlingen kan één docent vrij van kosten mee.

Meer informatie Schoolkamp Twente

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Of als je voor een kleinere groep iets sportiefs wilt organiseren. Wij denken graag met je mee, zodat jij je leerlingen en studenten een geweldige week kunt bezorgen!

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl