Adventure King

Adventure King
 

Land Rover Driving Adventure

Tijdens onze Land Rover Driving Adventure mag je zelf achter het stuur van onze stoere Land Rover Defenders. Onder begeleiding van onze instructeurs leer je de fijne kneepjes van het echte off road rijden. As slow as possible, as fast as necessary!

De leukste cursus ter wereld, terreinrijden met een Land Rover!

We rijden op verschillende terreinen in Twente en net over de grens in Duitsland. Een hele of een halve dag, ofwel in een wisselprogramma.

De Land Rover Driving Adventure van een hele dag vind plaats in Fürstenau, één van de grootste off road terreinen in dit deel van Europa. Een voormalige legerplaats van 400 hectare is hier namelijk omgetoverd tot een waar off road walhalla!

Land Rover 4x4 cursus

Meerdere off road terreinen

Niet de hele dag de tijd? Dan hebben we twee hele goede alternatieven. Net over de grens bij ons kantoor in De Lutte ligt de Nato Base, een voormalige raketbasis. Bij Almelo hebben we exclusief de beschikking over Landgoed het Vossenbosch. 9 Hectare prachtige bossen en een fraai landhuis met bijbehorend koetshuis. Op beide terreinen bieden we 4×4-programma’s aan van circa drie en een half uur.

Het terrein in Nordhorn laat zich uitstekend combineren met stoere wisselprogramma’s! Bijvoorbeeld in de ochtend terrein rijden, en ’s middag klimmen en abseilen in de steengroeve bij Bad Bentheim, of een mooie kanotocht over de Vechte.

Land Rover Defender Off Road Event

Voor meer informatie kan je ook op onze website www.drivingadventure.nl kijken!

Land Rover Event

“Een perfect georganiseerde dag door Niels en zijn team. Veel complimenten ontvangen van onze klanten die wij voor deze relatiedag uitgenodigd hadden!”

Marc, Proflebo

“Met name gaan onze complimenten naar de chauffeurs die alle 13 serieus waren en een bijzonder goede uitleg gaven wat betreft het gebruik van een Landrover. De begeleiding tijdens de gehele dag was erg goed. We konden volledig op de chauffeurs vertrouwen.”

Leonie, Keizers installatietechniek

Adventure King - Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl