Adventure King

Adventure King
 

Activiteiten in Twente, Landgoed van Nederland

Twente afficheert zich al jaren als Landgoed van Nederland. Nu is het niet zo dat hier op elke hoek van de straat een kasteel staat. Het gaat meer om het Landgoed-gevoel. Ontdekken, cultuurhistorie, normen en waarden, zorg voor de omgeving, maar dan wel gewoon op je laarzen er door heen banjeren. Wij organiseren de stoerste en gaafste activiteiten in Twente.

De redenen waarom je zulke gave activiteiten in Twente kunt doen

Het kleinschalige esdorpenlandschap, de officiële naam die het landschap in Noord Oost Twente heeft. In de praktijk: de ruilverkaveling heeft niet als een dolle toegeslagen. Het landschap is nog herkenbaar zoals het vroeger was. Dat geeft veel ruimte voor wandelpaden, fietspaden, houtwallen, gevarieerde bossen, knooperfjes met meerdere boerderijen en hier en daar een kerkdorp, vaak met een windmolen of watermolen.

De stuwwal uit de ijstijd, met het hoogste punt van Overijssel, ligt vlak bij het laagste punt. Hemelsbreed is de Tankenberg vier kilometer vanaf De Dinkel.

Activiteiten in Twente

De mix van het Katholieke en Saksische verleden in het Noord-oosten van Twente vind je terug in de bourgondische levensstijl en de gastvrijheid. Veel traditionele gebruiken zijn uitgegroeid tot grote feesten zoals Carnaval en Pasen. De gastvrijheid vind je uiteraard terug in een ruim aanbod in Hotels en Restaurants. Gasten voelen zich snel thuis in Twente, Landgoed van Nederland.

Mogen we onze activiteiten in Twente voor jouw organiseren?

Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen je graag over alle mogelijkheden. Van losse activiteit tot volledig verzorgd arrangement. Wij zijn de Twente Specialist voor een actief groepsuitje, bedrijfsfeest, vrijgezellendag, incentive, teamuitje of schoolkamp voor groepen van 10 tot wel 250 personen. Welkom in Twente, Landgoed van Nederland!

Activiteiten in Twente

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl