Adventure King

Adventure King
 

High Rope Parcours

Met je hele bedrijf de boom in!

Midden in natuurgebied Het Lutterzand hangt op drie tot zes meter hoogte ons High Rope Parcours. Dit parcours bestaat uit kabelbaantjes, evenwichtsbalken, twee- en driepuntsbruggen, een slingerliaan, etc. Gezekerd met klimgordels en lifelines doorlopen de deelenemers de verschillende hindernissen. De laatste hindernis is een afsprong, van drie meter hoog naar een rekstok springen die twee meter verder hangt.

Minder dan 10 personen? Kijk ook op Twente.Cool, boeken vanaf 1 persoon

Bedrijfsuitje Twente

Je kunt het High Rope Parcours het heel jaar door reserveren. In het donker verlichten we het parcours met bouwlampen.

Ons High Rope Parcours is zeer geschikt als bedrijfsuitje.

Het is fysiek niet heel zwaar, maar het is wel spannend. Omdat ons parcours niet gelijk op 8 meter hoogte start durft ook vrijwel iedereen mee naar boven.

Bedrijfsuitje Twente High Rope Parcours

Op loopafstand van het High Rope Parcours zijn restaurants waar je jullie bedrijfsuitje kan eindigen met een buffet of een drankje.

Het parcours is uit te breiden met de Tokkel & Abseilbaan, de meerprijs is €10,00 p.p. Het duurt dan drie in plaats van twee uur.

High Rope Parcours

“Wij hebben erg veel lol gehad en iedereen was erg te spreken over de goede en geduldige begeleiding door de twee Luuk’s en Manon. 
Voor volgend jaar hebben wij voor ons familieweekend dezelfde accommodatie geboekt en komen wij vast weer een activiteit bij jullie doen!”

René, Familieweekend

“Het gehele event was ontzettend goed geregeld! Ook het diner was op een kwalitatief hoog niveau. Wij hebben erg genoten van deze avond.”

Jennifer, ikwilvanmijnautoaf.nl

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl