Adventure King

Adventure King
 

Abseilen Kasteel Bad Bentheim

Abseilen van een kasteel, bucketlist afvinken!

Adventure King biedt de mogelijkheid om van de meer dan 30 meter hoge Pulverturm op het kasteel in Bad Bentheim te gaan abseilen, je komt uit op de binnenplaats van dit prachtige slot. Abseilen van een kasteel moet je ééns in je leven gedaan hebben! Onze instructeurs zorgen uiteraard voor een veilige activiteit. Abseilen is niet moeilijk, maar wel spannend! Maar bijna iedereen durft het, zeker als de eerste deelnemers helemaal enthousiast beneden zijn.

Minder dan 10 personen? Kijk ook op Twente.Cool, boeken vanaf 1 persoon

Leuk te combineren met de Shooting Adventure! We bouwen de schietbaan dan op ook op de binnenplaats.

Bij de entree van het kasteel zit een leuk restaurantje waar je afsluitend een borrel kan drinken (om de adrenaline weg te spoelen).

Deze activiteit is elke dag van de week te tijdens openingstijden van het kasteel reserveren, behalve tijdens de feestdagen. Dan is het te druk op de binnenplaats…

Het abseilen van het kasteel is ook uit te breiden met een supersnelle tokkel!

 

Abseilen van een kasteel Bad Bentheim

Deze activiteit is inclusief toegangsbewijs voor het hele kasteel.

Abseilen is goed te combineren met een Mountainbiketocht door het Bentheimer Wald, of een Kickbiketocht door het middeleeuwse stadje.

kasteel abseilen

 

 

Abseilen Kasteel

“Het abseilen was allemaal goed geregeld: de begeleiding, uitleg en materiaal was allemaal prima. Wij zullen dit onderdeel dan ook zeker aanbevelen bij vrienden/vriendinnen.”

Anette; vriendinnenweekend

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl