Adventure King

Adventure King
 

Activiteiten in het Lutterzand

Adventure King organiseert haar meeste activiteiten in het Lutterzand. Dit prachtige natuurgebied is ook de thuisbasis van ons Evenementenbureau. Het Lutterzand is honderden hectares groot, en bestaat uit zandverstuivingen, naaldbossen, heidevelden en heel veel jeneverbesstruiken. Het riviertje De Dinkel slingert zich er doorheen zoals het dat al eeuwen doet. Ingesleten in de zandgronden, als een soort mini Grand Canyon met oevers tot wel vier meter hoog. De Dinkel mag z’n eigen gang gaan, en de rivierbedding kan tot wel een meter per jaar opschuiven. Af en toe gaat de Dinkel ook buiten haar oevers, een uniek gezicht.

Activiteiten in het Lutterzand

Activiteiten in het Lutterzand

Op en rondom het Lutterzand organiseren wij de volgende activiteiten:

  • GPS Speurtocht, een prachtige wandeltocht door het natuurgebied. In teams lopen de deelnemers de 4 kilometer lange tocht, onderweg komen ze diverse doe- en denkopdrachten tegen. Deze activiteit is ook als compleet arrangement te reserveren.
  • Kanoën op de Dinkel, het mooiste kanoriviertje van Nederland. In de maanden september en oktober hebben we toestemming om hier te varen. We varen met groepen op elk gewenst tijdstip, en op de zondagochtend maken we afvaarten met individuele inschrijvingen. Kijk hier voor op onze speciale kanowebsite www.kanotwente.nl
  • Mountainbiken, gave tochten onder begeleiding van instructeurs, niet alleen door het Lutterzand maar ook richting de Tankenberg en de Hakenberg .
  • Kickbiken, een stoere steptocht. De steps hebben mountainbike-banden en een geveerd voorwiel. Lekker crossen over de single-tracks!

Er zijn verschillende restaurants op het Lutterzand waar je na afloop heerlijk kunt eten. Zo combineer je de activiteiten in het Lutterzand tot een sportief en stoer bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje!

activiteiten in het Lutterzand

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl