Adventure King

Adventure King
 

WKR en Bedrijfsuitjes

De WKR en bedrijfsuitjes zijn geen goede combinatie. De werkgever wordt door de WKR (Werkkostenregeling) tot 80% belast bij het organiseren van een bedrijfsuitje voor zijn eigen personeel. Er is een vrije ruimte van 1,2% van de loonsom, maar met een paar kerstpakketten, mobiele telefoon of een fiets van de zaak ben je daar al snel overheen. De WKR is een soort bijtelling, maar dan voor rekening van de werkgever in plaats van de werknemer.

WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes

Er zijn een aantal vrijstellingen binnen de WKR, die niet mee tellen in de vrije ruimte. Voorbeelden van deze vrijstellingen zijn:

  • Vervoer tot €0,19 cent per kilometer
  • Verblijf tijdens dienstreizen
  • Verhuizingen
  • Cursussen voor het onderhouden en verbeteren van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het werk.

Wij facturen onze Land Rover evenementen als rijvaardigheidstraining. Veilig onderweg zijn is zeker een vaardigheid waarvan je als werkgever wilt dat het personeel deze goed onder de knie heeft! We kunnen ook niet wat anders op de factuur zetten, want we organiseren geen boogschieten of kanoën, maar een rijvaardigheidstraining in een (terrein)auto.

WKR en Bedrijfsuitjes

Op deze manier is een bedrijfsuitje bijzonder leuk, leerzaam en doordat de 80% belasting voor de werkgever weg valt bijzonder betaalbaar in vergelijking met een “normaal” uitstapje. Koffieontvangst, uitgebreide lunch en een heerlijk afsluitend buffet omschrijven we als catering op dezelfde rekening. Adventure King organiseert de leukste WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes van Nederland! (al organiseren we deze evenementen net over de grens in Duitsland, omdat hier de beste trainingslocaties liggen). Wij verzorgen ook Fleece-jacks of Softshells met jouw bedrijfslogo, die als bedrijfskleding mee gefactureerd wordt.  Paskleding is voorhanden, houd rekening met twee weken levertijd.

 

WKR en Bedrijfsuitjes

Heb je vragen over onze WKR-vriendelijke bedrijfsuitjes? Neem dan gerust contact met ons op! Doe de leukste cursus of training van je leven en leer terreinrijden in een Land Rover Defender!

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl