Adventure King

Adventure King
 

Relatiedag organiseren in Twente

Een relatiedag organiseren, om je klanten of zakelijke relaties op een originele manier te bedanken? Wij hebben in het verleden stoere en onvergetelijke events georganiseerd. Lees hier belangrijke tips die je helpen bij een relatiedag organiseren.

Relatiedag organiseren Twente

5 tips: Relatiedag organiseren

Tip 1: Maak het onvergetelijk

Een unieke ervaring blijft langer hangen dan een 13 uit een dozijn event. Je maakt je zakelijke relaties niet meer heel warm voor een avondje skybox of een golfclinic. Op zich hele leuke evenementen, maar het is niet uniek. Meerijden in een Dakar-truck echter wel!  Of zelf achter het stuur van een Land Rover Defender!

Tip 2: Maak het niet te moeilijk

Als je jouw klanten uitnodigt voor een relatiedag moet je er rekening mee houden dat het een gemêleerde groep is. Een stoere kanotocht over de Dinkel is weliswaar heel uniek, maar niet iedereen is er even gecharmeerd van. Als de groep groot genoeg is, dan is een keuze programma een goede optie. Voor ieder wat wils!

Tip 3: Zorg voor herinneringen

Als je gedurende de relatiedag een fotograaf mee laat lopen heb je aan het eind van de dag een stapel met herinneringen. Met deze foto’s heb je gelijk een goede reden om zomaar even met je klanten af te spreken, een mooie fotocollage overhandigen! Een andere manier om een herinnering te creëren is mooie fleece’s of windstoppers te laten borduren met je bedrijfslogo en als aandenken aan de relatiedag mee te geven.

Relatiedag organiseren

Tip 4: Besteed het helemaal uit

Tijdens de relatiedag van je bedrijf wil je zelf je handen vrij hebben. Praatje hier, gesprekje daar, daar gaat het ook om! Zorg dat je zelf niet meer bij hoeft te springen, op z’n hoogst bij de ontvangst en het uitdelen van bijvoorbeeld de naamkaartjes. Zorg dat de catering goed geregeld is, werk zoveel mogelijk met één uitvoerende partij die eventueel zelf weer haar partners inschakelt.

Relatiedag organiseren

Tip 5: Focus op de dag, niet op de avond

Vaak komen je klanten van ver, en willen ze ook nog terug naar huis. Een feestavond met zang en dans is dan niet waar ze op zitten te wachten. Na het event overdag aan het eind van de middag een goede en heerlijke maaltijd, zodat ze op tijd terug naar huis kunnen. Voor gasten die echt van ver komen kan je een hotel adviseren of boeken.

Relatiedag organiseren

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl