Adventure King

Adventure King
 

Bedrijfsfeest in Twente

Adventure King organiseert stoere activiteiten en arrangementen voor je bedrijfsfeest in Twente. Opgericht in 1991, we hebben meer dan een kwart eeuw ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten, groepsactiviteiten en teambuildingsprogramma’s! En dat doen we in Twente, Landgoed van Nederland. We komen hier vandaan en we kennen de weg. Onze activiteiten zijn te verdelen in Lucht, Water, Land en Locatie. Veel activiteiten zijn natuurlijk samen te voegen tot arrangementen 

Een actief bedrijfsfeest Twente!

Bedrijfsfeest TwenteWij organiseren actieve bedrijfsfeesten! Lekker met z’n allen naar buiten, stoere activiteiten, teambuilding! Met je collega’s kanoën op de Dinkel of op de Vecht, mountainbiken, terreinrijden in gave Land Rover Defenders, een mooie GPS tocht lopen door natuurgebied het Lutterzand. Tussendoor een goed verzorgde lunch of een afsluitend uitgebreid buffet of barbecue. Wij verzorgen het volledige bedrijfsfeest Twente van A tot Z! Je kan met je collega’s zelf naar onze locatie komen, maar we verzorgen uiteraard ook vervoer per touringcar. Op deze website vind je een aantal standaard programma’s, maar vanzelfsprekend verzorgen we ook arrangementen op maat. 

Buitensport als bedrijfsfeest?

Jazeker, met z’n allen buiten bezig zijn is goed voor de teamgeest. Let wel, wij organiseren geen surival! Geen mud-run en afmattende activiteiten, maar actieve programma’s op een luchtige toon. Toegankelijk, leuk maar wel actief. Bij ons geen workshops bonbons maken…. Wel kruisboogschieten of abseilen van een kasteel. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van enthousiaste en kundige instructeurs. Zij kennen de omgeving, en nemen je mee naar de mooiste plekjes rondom te Tankenberg, Paasberg of langs de oevers van de Dinkel.

Twente. Landgoed van Nederland

Wij organiseren de meeste activiteiten in natuurgebied Het Lutterzand, bij De Lutte. Dit ligt vlak bij Hengelo, Enschede en Oldenzaal. Maar ook net over de grens in Bad Bentheim en Nordhorn. Een prachtig gebied, heuvelachtig, met meanderende riviertjes en uitstekende horeca-voorzieningen. Zo maken we van jouw bedrijfsuitje Twente een onvergetelijke dag! Neem gerust contact met ons op voor inspirerende suggesties!

Bedrijfsfeest Twente

 

 

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl