Adventure King

Adventure King
 

Attractie voor Dorpsfeest

Adventure King heeft verschillende attractie voor dorpsfeest, braderiattractie voor doprsfeeste, koningsdag of straatfeest. Leuke en sportieve attracties die we op locatie neer zetten en begeleiden.

Mobiele Klimwand

Onze mobiele klimwand reist al meer dan 20 jaar door het land. Een acht meter hoge klimwand, voorzien van drie routes. Er kunnen twee deelnemers tegelijkertijd op klimmen. De deelnemers worden één op één begeleid en gezekerd door enthousiaste instructeurs. Boven in de klimwand hangt een grote scheepsbel. Ook in het donker kan de klimwand gebruikt worden, we verlichten de wand in alle kleuren met onze speciale LED-stralers. Klik hier voor meer informatie.

Mobiele Grot

Sinds enige jaren heeft de mobiele klimwand gezelschap gekregen van de mobiele grot. Een grote container met daarin een driedimensionaal gangenstelsel van 30 meter. De grot heeft doodlopende gangen, een glijbaantje, grote centrale “kamer” en nauwe doorgangen. De “speleologen” gaan in groepjes van vijf personen de grot in, op zoek naar de uitgang. Uiteraard heeft onze mobiele grot een paar nooduitgangen. Er zitten ook enkele camera’s in, de speleologen zijn van buiten op schermen te volgen. Klik hier voor meer informatie

Een andere attractie voor dorpsfeest en braderie is onze boogschietbaan. Ook activiteiten als tokkelen en abseilen van een gebouw of kerktoren behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl