Adventure King

Adventure King
 

Abseilen op locatie

Abseilen op locatie, als stoere activiteit, spectaculaire stunt bij een bedrijfsopening of stand-in voor piet tijdens de sinterklaas-intocht. Adventure King regelt het voor je! Als we de touwen maar veilig kunnen uithangen en de wand waarlangs we naar beneden gaan niet kan beschadigen (bijvoorbeeld glas-in-lood ramen of dunne damwand-platen). Uiteraard bouwen we ook tokkelbanen waarbij de deelnemers naar beneden roetsjen, als een soort menselijke kabelbaan. Een andere naam voor tokkelen is Zip-line.

Abseilen van een kerk, fabriek of kasteel?

Voordat we deze activiteit kunnen organiseren willen we eerst op locatie kijken of we abseilen op locatie op een veilige en verantwoorde manier kunnen aanbieden. Het gebouw moet voldoende zekeringsmogelijkheden hebben en de deelnemers mogen geen schade aan het gebouw kunnen aanrichten. We hebben materialen voor abseilhoogtes van meer dan 100 meter.

Meer informatie over Abseilen op locatie?

Deze activiteit is op maat, we hebben er geen standaard tarief voor. Eerst komen we op locatie controleren of we het kunnen organiseren. Bel of mail ons voor meer informatie!

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl