Adventure King

Adventure King
 

Wintersport Bedrijfsuitje

Met je bedrijf op wintersport, is dat een goed idee? Natuurlijk, maar je moet op een andere manier naar de bestemming kijken. De bij Nederlanders bekende Oostenrijkse skigebieden zoals Gerlos, Saalbach Hinterglem, Mayrhofen en Kirchberg zijn niet ingesteld op groepen die maar een paar dagen willen blijven. Als je een week wilt, met je gezin, perfect, maar met je bedrijf kan je beter naar een andere bestemming kijken. Karinthië, een uurtje verder rijden, heeft bijzonder geschikte bestemmingen voor een wintersport bedrijfsuitje.

Wintersport bedrijfsuitje

Karinthië, Obervellach

Wij zijn op onderzoek uit geweest, en kwamen na enkele tips uit in Obervellach. Dit plaatsje ligt in Karinthië,  Oostenrijk. Het is een uurtje verder rijden dan de meeste skigebieden in Tirol, maar juist als je op zoek bent naar een wintersport bedrijfsuitje heeft Obervellach veel te bieden.

  • Authentiek; Obervellach is een Oostenrijks dorp, geen uitgemolken wintersport-oord. Dat betekend ook normale hotelprijzen en uit eten voor een gangbaar tarief. In deze omgeving vind je bijvoorbeeld nog jachthutten waar je ’s avonds helemaal alleen en afgesloten van de wereld bent.
  • Veelzijdig; door de diversiteit aan skigebieden zijn er ook volop mogelijkheden voor de mindere sneeuwfreaks. Sneeuwschoenwandelen, langlaufen of een je laten verwennen in het kuuroord.
  • Sneeuwzeker, de hoogste pistes liggen op meer dan 3000 meter. Niet voor niets is Obervellach uitvalsbasis voor diverse internationale skiteams. Ze kunnen bijna het hele jaar door trainen.
  • Bereikbaar; het is slechts een uurtje verder rijden dan Tirol.

Wintersport bedrijfsuitje

De skigebieden rondom Obervellach.

Mölltaler Gletsjer

Niet erg bekend onder Nederlandse wintersporters. Het is ook te klein voor een week skiplezier. Maar Nederlanders zijn niet gewend om in een paar dagen naar verschillende gebieden te gaan. Oostenrijkers wel.. Die skiën de ene dag in het ene gebied, en morgen gaan ze naar een ander gebied. De skipas is in een groot deel van Karinthië geldig. Voor een bedrijfsuitje wintersport, waarbij je met een groep op pad bent, is het juist leuk om in meerdere dagen meerdere kleine skigebieden te bezoeken. Je raakt elkaar niet kwijt en toch is elke dag weer anders skiën

Heiligenblut

Iets minder hoog gelegen dan de Mölltaler Gletsjer, en ook op korte afstand van Obervellach. De hoogste lift gaat tot 2900 meter.

Meer informatie over dit unieke wintersport bedrijfsuitje ?

Klik hier voor meer informatie, of neem contact met ons op!

Wintersport bedrijfsuitje

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl