Adventure King

Adventure King
 

Vrijgezellenfeest in Enschede

Op zoek naar een stoer vrijgezellenfeest in Enschede? In het buitengebied van Enschede organiseren wij de leukste activiteiten voor vrijgezellenfeesten vanaf 10 personen. Enschede is een prima uitvalsbasis voor je vrijgezellenfeest. De grote markt is het grootste horecaplein van Nederland, groter dan bijvoorbeeld de Vrijthof in Maastricht of het Leidseplein in Amsterdam. Enschede is een universiteitsstad, daarnaast zijn er nog enkele hogescholen. Daarom is Enschede een perfecte locatie voor een kroegentocht tot in de late uurtjes!

Rondom Enschede organiseren wij de volgende vrijgezellenfeesten:

  • Kanoën, ook wel huwelijksbootje varen genoemd. Een leuke kanotocht over één van de riviertjes en beekjes in Twente, of net over de grens in Duitsland. De tochten zijn ongeveer twee uur varen.
  • Abseilen, net over de grens ligt een middeleeuws kasteel. Vanaf de 35 meter hoge Pulverturm (kruittoren) gaan we abseilen. Head First voor de durfals!
  • Mountainbiken, stoere mountainbiketocht. Twente is een waar mountainbike-walhalla! Een uitgebreid netwerk aan mountainbikeroutes, onze instructeurs nemen je mee!
  • Land Rover rijden, zelf achter het stuur van een stoere Land Rover Defender. Vandaag wil iedereen wel de Bob zijn!
  • Kickbiken, een GPS-stadstocht met hele stoere steps. Van kroeg naar kroeg!

Vrijgezellenfeest Enschede Kickbike

Het stoerste vrijgezellenfeest in Enschede en omstreken!

Onze activiteiten organiseren we niet alleen in Enschede, maar ook in Hengelo, Oldenzaal, Losser en Denekamp. Allemaal gezellige plaatsjes met veel cafeetjes en restaurants. Ook net over de grens bij Bad Bentheim, Nordhorn en Schuttorf zijn volop mogelijkheden om je vrijgezellenfeest op een onvergetelijke manier te vieren. Combineer stoere activiteiten met een avond stappen in het het gezellige Twente. In Enschede is zelfs een heuse stadscamping waar je kunt overnachten.

Land Rover vrijgezellenfeest Enschede

Adventure King organiseert sinds 1991 actieve vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en outdoor – activiteiten voor groepen vanaf 10 personen in Twente. Onze enthousiaste instructeurs nemen je mee met onze gave activiteiten of arrangementen. We zorgen voor een onvergetelijke vrijgezellendag!

 

Vrijgezellenfeest Enschede

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl