Adventure King

Adventure King
 

Sportdag middelbare school

Meerkamp of Sportdag middelbare school

Adventure King organiseert al bijna 30 jaar uitdagende sportdagen voor diverse middelbare scholen en opleidingen in het voortgezet onderwijs. Ook is deze sportdag of meerkamp uitermate geschikt als introductieprogramma.

Regionaal doen we dit op locaties het Hulsbeek bij Oldenzaal en het Rutbeek bij Enschede. Maar geef ons een zonneweide, strand en water en wij kunnen landelijk op elke locatie uit de voeten.

Sportdag middelbare school

Een sportdag of meerkamp bestaat uit meerdere activiteiten, afhankelijk van de grootte van de groep of school. Bij veel van de activiteiten is samenwerking een vereiste en versterken ze de onderlinge band tussen leerlingen. Niet bij alle onderdelen gaat het er om de sportiefste of de snelste te zijn. Je hebt ook een slimme geest en inzicht nodig om een aantal activiteiten tot een goed einde te brengen. Je verlegt je grenzen. Maar bent bovenal een dag lekker actief bezig, waarbij samen veel plezier hebben centraal staat. En gave dingen doen die je nog niet eerder deed.

Eén van de gave dingen die we gaan doen is kickbiken, een inspannende toch met sportieve steps, voorzien van een geveerd voorwiel en profielbanden. We gaan ook verschillende klimroutes uitproberen op onze 8 meter hoge klimwand en bouwen gezamenlijk een zo hoog mogelijke op zichzelf staande constructie van bamboestaken, wat denkwerk en inzicht vergt. Op het water racen we met Canadese kano’s een wedstrijd op snelheid en behendigheid. Tijdens het boogschieten, dat we doen met Perzische handbogen, is het de bedoeling zo veel mogelijk punten te scoren. Ook kent onze sportdag op iedere locatie een begeleide tocht over de prachtige singel-tracks voor mountainbikes die rondom bijna alle recreatiegebieden te vinden zijn. Elke meerkamp of sportdag middelbare school kan op maat worden aangepast.

Prijzen Sportdag middelbare school

Voor scholen en groepen vanaf 60 personen organiseren wij deze uitdagende sportdag of meerkamp. De sportdag zoals omschreven in het voorbeeld kent een starttarief van €850,00 en kost €17,50 per persoon. Dit is regionaal op het Hulsbeek en Rutbeek inclusief terreinhuur en BTW. De tijdsduur van dit programma met een groep van ongeveer 60 personen is 4,5 uur. Met korte pauzes tussen alle onderdelen, om te wisselen van activiteit en een lunchbreak, ben je al gauw een lesdag zoet met alle leerlingen of studenten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Of als je voor een kleinere groep iets sportiefs wilt organiseren. Wij denken graag met je mee, zodat jij je leerlingen en studenten een geweldige dag kunt bezorgen!

sportdag middelbare school

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl