Adventure King

Adventure King
 

Personeelsfeest Overijssel of Twente

Op zoek naar een Personeelsfeest Overijssel of Twente? Adventure King organiseert in één van de mooiste natuurgebieden van Overijssel, het Lutterzand in Twentse De Lutte, een scala aan stoere activiteiten. Kanoën, mounainbiken, vlotvaren, klimmen, tokkelen, abseilen, boogschieten, etc. Voor groepen vanaf 10 personen, als losse activiteiten of als volledig verzorgd arrangement, inclusief maaltijden, vervoer en zelfs overnachting.

Mogelijkheden Personeelsfeest Overijssel of Twente

Personeelsfeest OverijsselWe bieden diverse mogelijkheden aan. In de lucht, op het water, op het land of op locatie. Bij elke activiteit of arrangement staat aangegeven of het een lichte of wat zwaardere activiteit is, met dien verstande dat we activiteiten aanbieden om er lol aan te beleven, niet om stuk op te gaan. Wij organiseren geen survivals, maar stoere activiteiten die voor vrijwel iedereen met een normale conditie geschikt zijn. (natuurlijk kunnen we het niveau ook aanpassen als je in het kader van een reorganisatie 30% minder personeel wilt 🙂 ) In de directe omgeving zijn veel hotels waar je het personeelsfeest kunt combineren met een overnachting. 

Ook net over de grens van Overijssel, in Grafschaft Bentheim!

Hier ligt bijvoorbeeld het riviertje de Vechte, waar we fantastische kanotochten aanbieden. Of abseilen vanaf het kasteel in Bad Bentheim, een unieke activiteit. In de oude steengroeves van Bad Bentheim gaan we ook abseilen, en dat combineren we met klimmen en tokkelen. Bad Bentheim heeft veel restaurants, je kunt je personeelsfeest hier dus ook afsluiten met een heerlijk buffet of diner. Ook overnachten is mogelijk in Bad Bentheim, Een andere leuke aanrader is Nordhorn. Wie bieden kanotochten aan over de Vechte die midden in dit stadje uitkomen. Afmeren en borrelen maar! De Vechte is een prachtige rivier om te kanoën, met leuke stroomversnellinkjes. Het is hetzelfde riviertje als de Overijsselse Vecht, maar hier nog veel kleiner en natuurlijker. We spotten er regelmatig ijsvogels.

Personeelfeest

 

Vragen over een Personeelsfeest Overijssel of Twente? Neem gerust contact met ons op!

 

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl