Adventure King

Adventure King
 

Outdoor Instructeur

Activiteiten hemelvaart

Met zoveel Outdoor activiteiten dit voorjaar en deze zomer, hebben wij ruimte in onze gezellige flexpool voor nieuwe buitensport instructeurs. Wij organiseren leuke & stoere activiteiten en arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Denk hierbij aan activiteiten als: Klimwand, Kanovaren, Abseilen & tokkelen, Mountainbiken, Landrover Driving Adventure, Kickbiken, Boogschieten en Vlotvaren.

Dit doen we op en rondom het Lutterzand, net over de grens in Bad Bentheim en op locatie in heel Nederland! Ook komen diverse scholen voor hun schoolkamp jaarlijks naar de Lutte.

Houd jij van buiten werken, ben je sportief en vind je het geweldig om bezoekers een gave ervaring te bezorgen?

Zeg dan JA tegen deze coole bijbaan! Je werkt vooral in het weekend, maar ook door de week hebben we vaak inzet vanuit de flexpool nodig bij bijvoorbeeld schoolkampen en bedrijfs- of personeelsfeesten. We werken op basis van een goede dagvergoeding!

Je gaat samenwerken met collega’s die al meer dan 10 jaar in de flexpool werken en collega’s die begin dit jaar begonnen zijn. Samen vormen we een professioneel team van instructeurs die alle groepen niet alleen een mooie activiteit laten beleven, maar die ook zorgen voor een veilige uitvoer. Dat doen we samen!

Ben jij de actieve, sportieve en mobiele topper die wij graag verwelkomen?

Laat dit dan weten via stan@adventureking.nl of bel met 0541-552966.

Kanotocht Denekamp Lattrop

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl