Adventure King

Adventure King
 

Herfstactiviteiten

Actief de herfst beginnen?

Het is vandaag officieel herfst. En we beginnen gelijk ook herfstig. Een beetje nat, dat wel. Maar wat komen er mooie maanden aan. Met een Lutterzand gedoopt in de meest prachtige herfsttinten. Hėt decor voor al onze herfstactiviteiten.

Elke activiteit bij ons is een ware beleving, mede door de prachtige locatie in Twente, het Landgoed van Nederland. Maar ook net over de grens in Bad Bentheim en in andere provincies maken we van elke outdoor-activiteit een onvergetelijke belevenis.

De leukste herfstactiviteiten

Kanoën op de Dinkel of de Vechte, klimmen in een steengroeve, abseilen vanaf het kasteel in Bentheim, ons spectaculaire High Rope Parcours op het Lutterzand, boogschieten, GPS-speurtochten, kickbiken en begeleide mountainbiketochten over de stuwwal en gave Land Rover evenementen.

Allemaal actieve uitjes op een luchtige toon! Je komt niet om te survivallen maar je gaat wel wat doen. En iedereen kan meedoen. Op onze site vind je nog veel meer voorbeelden van bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes of groepsactiviteiten.

 

herfstactiviteiten

We zijn het hele jaar open!

Wist je dat je bijna al onze activiteiten het hele jaar door kunt doen?

Juist nu de dagen wat korter worden, het eerder donker is en de temperaturen lager worden krijg je een hele andere sfeer en ervaring. Een kanotocht over de Dinkel met zijn prachtige oevers deze herfst prikkelt al je zintuigen. Samen in het donker je weg vinden tijdens een 4,5 kilometer lange GPS-speurtocht is een unieke ervaring, die absoluut samenwerking van de teams vereist! Of wat te denken van een 4×4 Landrover Defender evenement dwars door de modder, met diepe sporen, steile beklimmingen en afdalingen? Juist in dit jaargetijde een geweldige driving-adventure!

Nagenieten

Na heerlijke herfstactiviteiten lekker samen voor de open haard bij Florilympha, Paviljoen het Lutterzand of Landhuishotel de Bloemenbeek voor een borrel of genieten van een goede maaltijd? De perfecte afsluiting van je dag! En wij regelen het voor je.

Organisatie

Adventure King onderscheidt zich door haar enthousiasme, persoonlijkheid, de informele sfeer, kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke begeleiding van elke activiteit. Want veiligheid staat voorop! Daar staan we voor! Adventure King is gecertificeerd door de TÜV en lid van de VeBON, de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland.

Zien we je dit najaar? Neem dan contact met ons op.

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl