Adventure King

Adventure King
 

Bedrijfsuitje met overnachting

Twente is de ideale bestemming voor een bedrijfsuitje met overnachting. Wij organiseren jouw bedrijfsuitje met overnachting en één van de vele hotels of groepsaccommodaties in de omgeving van De Lutte, Oldenzaal, Losser of Denekamp. Genieten van de Twentse gastvrijheid en activiteiten in het mooie Twentse landschap.

Bedrijfsuitje met overnachting

 

Bedrijfsuitje met overnachtingen in hotel

Ros van Twente, *** hotel vlak bij De Lutte

Bloemenbeek, ****hotel net buiten De Lutte

Landgoed de Holtweijde, ****hotel in het buitengebied van Lattrop

Landgoed de Wilmersberg, ****hotel tussen Oldenzaal en De Lutte

Bedrijfsuitje met overnachtingen in groepsaccommodatie.

’t Keampke, groepsaccommodatie in De Lutte

Landgoed het Borghuis, groepsaccommodatie in Losser.

Activiteiten bij de accommodatie.

Enkele van onze activiteiten kunnen we ook starten en eindigen op de locatie waar je wilt overnachten. We nemen bijvoorbeeld de mountainbikes of kickbikes mee op een aanhanger, en maken vanaf het hotel of de groepsaccommodatie een stoere tocht. De boogschietbaan bouwen we overal op waar ruimte is. Als je een 4×4 evenement bij ons reserveert, halen we je op met onze Land Rover Defenders, en zetten je na afloop van het evenement weer af. Voor andere activiteiten zoeken we een locatie in de omgeving. Bijvoorbeeld vlotvaren, dat is niet alleen mogelijk in de omgeving van De Lutte, maar ook bij Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Denekamp of Lattrop.

Heb je zelf al een hotel of groepsaccommodatie geboekt die wat verder van Het Lutterzand ligt? Wij organiseren vervoer, variërend van luxe touringcar tot een oldtimer dubbeldekker. Of komt naar de Lutte met een autorally  met allerlei klassieke auto’s, bijvoorbeeld 2CV’s, Kevers, Engelse Taxi en een Opel Kadett. Adventure King zorgt voor een roadbook, eventueel met opdrachten onderweg.

Wij maken graag een voorstel op maat. We kennen alle accommodaties persoonlijk en weten ook welke accommodatie het beste past bij jouw groep. Vragen over een bedrijfsuitje met overnachting? Neem gerust contact met ons op!

 

Bedrijfsuitje in Twente

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl