Adventure King

Adventure King
 

Bedrijfsevenement in Twente

Een bedrijfsevenement in Twente organiseren? Wij adviseren je graag! We hebben volop keuze uit activiteiten, te land, te water of in de lucht. Uit al deze leuke activiteiten kan je zelf een arrangement samen stellen, of op ons advies afgaan. Uiteraard kunnen we het bedrijfsevenement uitbreiden of verder aankleden met bijzondere catering, gastsprekers, stoere workshops smeden, fotografie of bijvoorbeeld een workshop fotografie. Ook kunnen we een Dakar-truck of een helikopter voor je organiseren!

Bedrijfsevenement in Twente

Unieke locaties voor een bedrijfsevenement in Twente

In Twente kennen we de gaafste locaties! Een authentiek “Los Hoes”, de mooiste natuurgebieden zoals het Lutterzand, een fraai landgoed bij Almelo  en net over de grens in Duitsland kunnen we ook helemaal los. Wat dacht je van een voormalige raketbasis of de binnenplaats van het kasteel in Bad Bentheim? De meeste activiteiten bieden we aan in de omgeving van het Lutterzand, vlak bij Hengelo, Enschede of Almelo. Een aantal ook net over de grens in Bad Bentheim en Nordhorn. Bad Bentheim heeft een groot middeleeuws kasteel, dat hoog boven het landschap uit torent. In de voormalige steengroeves waar de Bentheimer zandsteen vroeger werd gedolven kunnen we klimmen, abseilen en tokkelen.

Bedrijfsevenement in Twente

Waarom Adventure King?

Meer dan 25 jaar ervaring, no-nonsense, korte lijnen. Bij ons geen event-managers maar gewoon een enthousiast team die onze gasten een gave dag wil bezorgen! Onze instructeurs kennen de weg, en nemen je mee naar de mooiste locaties aan de Dinkel of naar de top van de Tankenberg. Buitensport is geen doel, maar een middel om een leuk bedrijfsevenement in Twente te beleven. We zijn een TÜV gecertificeerd bedrijf en werken uitsluitend met goede (sport)materialen. Je kunt de hele organisatie van je bedrijfsevenement van A tot Z aan ons overlaten, inclusief maaltijden, overnachtingen en vervoer.  Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Bedrijfsevenement in Twente

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl