Adventure King

Adventure King
 

Bedrijfsevenement in Twente

Een bedrijfsevenement in Twente organiseren? Wij adviseren je graag! We hebben volop keuze uit activiteiten, te land, te water of in de lucht. Uit al deze leuke activiteiten kan je zelf een arrangement samen stellen, of op ons advies afgaan. Uiteraard kunnen we het bedrijfsevenement uitbreiden of verder aankleden met bijzondere catering, gastsprekers, stoere workshops smeden, fotografie of bijvoorbeeld een workshop fotografie. Ook kunnen we een Dakar-truck of een helikopter voor je organiseren!

Bedrijfsevenement in Twente

Unieke locaties voor een bedrijfsevenement in Twente

In Twente kennen we de gaafste locaties! Een authentiek “Los Hoes”, de mooiste natuurgebieden zoals het Lutterzand, een fraai landgoed bij Almelo  en net over de grens in Duitsland kunnen we ook helemaal los. Wat dacht je van een voormalige raketbasis of de binnenplaats van het kasteel in Bad Bentheim?

Bedrijfsevenement in Twente

Waarom Adventure King?

Meer dan 25 jaar ervaring, no-nonsense, korte lijnen. Bij ons geen event-managers maar gewoon een enthousiast team die onze gasten een gave dag willen bezorgen! Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Bedrijfsevenement in Twente

Adventure King - Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl