Adventure King

Adventure King
 

Incentive Toscane

Verwen je team in Toscane!

Een uniek Toscane Event! Voor groepen tot 16 personen heeft Adventure King een driedaags Toscane Event in Italië. Vanuit een prachtig appartement net buiten Pomarance gaan we ballonvaren, quadrijden, pizza’s bakken onder leiding van de wereldkampioen Pizza-bakker (die bestaat echt!). Uiteraard bezoeken we Sienna.

Toscane event

Voorbeeldprogramma Toscane Event:

Dag 1; directe vlucht van Eindhoven naar Pisa. Hier staan de huurauto’s klaar, en aan de hand ven een voorgeprogrammeerde GPS maken we een mooie route door de bergen. De rit komt uit in Pomarance. ’s Avonds eten we in Casa S. Eduardo, een prachtige boerderij die helemaal gerestaureerd is. De pizza’s worden door een kampioen Pizzabakker gebakken in de houtgestookte pizzaoven.

Dag 2; Na het ontbijt gaan we op Quad-Safari. Tijdens de tocht lunchen we in Monteguidi, een klein dorpje in de heuvels. Om een uurtje of drie zijn we weer terug bij de boerderij. Even bijkomen bij het zwembad, en daarna gaan we weer op pad. Een ballontocht boven Toscane is een absolute beleving Na de ballonvaart gaan we heerlijk uit eten in een restaurantje in Selina di Volterra.

Dag 3; Bezoek aan Sienna, met haar prachtige ronde plein en bijzondere ronde bouw. In de middag rijden we weer naar Pisa voor een directe vlucht terug naar Eindhoven.

Toscane event

Dit event is uit te breiden met bijvoorbeeld een mooie bergwandeling, een bezoek aan Pisa of een dag naar de Mediterraanse kust.

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl