Adventure King

Adventure King
 

Sneeuwrijden & IJsrijden Oostenrijk

Leer rijden op sneeuw en ijs! Een volledig verzorgd arrangement voor groepen van 12-16 personen. Een compleet verzorgde reis naar Hohe Tauern in Oostenrijk, waarbij je met je eigen auto leert rijden op ijs en op sneeuw. IJsrijden is een unieke ervaring. Wij vonden een geschikte locatie in Karinthië, zodat dure vliegreizen naar Finland of Zweden achterwege kunnen blijven.

ijsrijden oostenrijk

 

IJsrijden en Sneeuwrijden in je eigen auto of in gehuurde auto’s.

Dit exlcusieve arrangement ziet er als volgt uit:

Donderdag:

Aankomt in Katschberg, 1050 km vanaf Utrecht. Welkomstdrankje & Diner

Vrijdag:

Vroeg ontbijten en op weg naar het rijvaardigheidscentrum, 25 minuten rijden vanaf het hotel. Onder begeleiding van professionele instructeurs leer je rijden op sneeuw en ijs. Uitwijkmanouvres, driften, noodstop, rijbaan wisselen, etc. De rijvaardigheidstraining duurt de hele dag, we serveren de lunch op het rijvaardigheidsterrein.

sneeuwrijden

 

 

Zaterdag & Zondag:

Uitgebreide wintersportmogelijkheden in de directe omgeving:

  • Skiën en Snowborden in de skigebieden van Katschbert en Langau (inclusief tweedaagse skipas)
  • Sneeuwschoenwandeling *
  • Sneeuwscooter rijden *
  • Duosprong parapente *
  • Diner in een berghut, per arreslee terug. *

* optioneel.

Maandag:

Uitchecken, eventueel nog een halve dag skiën en daarna weer huiswaarts.

De prijs is exclusief BTW en een richtprijs bij 18 personen. Bel ons kantoor voor een offerte op maat. Dit arrangement kan alleen in de wintermaanden januari en februari, dan ligt er zeker voldoende sneeuw voor ijsrijden en sneeuwrijden. Deelname met eigen auto’s, ter plekke zijn ook huurauto’s leverbaar. Het vliegveld van Salzburg ligt 75 kilometer verder, dus je kunt ook naar deze bestemming vliegen. Wij zorgen dan voor transfers naar het hotel.

Het arrangement is inclusief ontbijt, lunch, diner, 2-daagse skipas, training en exclusief BTW, drank en optionele activiteiten. Het wellness centrum van het hotel is vrij beschikbaar. Ook kent dit gebied uitgebreide mogelijkheden om te langlaufen.

Meer mogelijkeden!

Dit is een voorbeeldprogramma. Het kan uitgebreid worden met een tweede dag rijden, zowel met als zonder instructie (vrij rijden) en er zijn zelfs meerdere banen beschikbaar.

Deze rijvaardigheidstraining ijsrijden en sneeuwrijden is een unieke ervaring!

 

 

 

ijsrijden

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl