Adventure King

Adventure King
 

Rally, Outdoor & Workshops Lutterzand

Een bijzonder arrangement voor grote en gevarieerde groepen! Op en rondom het Lutterzand hebben we voor groepen van 150 tot 250 personen een uniek arrangement samengesteld. Sportieve activiteiten, artistieke workshops, gemotoriseerd voor de petrolheads en natuur-belevingstochten in één dag!

Op en rondom het Lutterzand bij De Lutte, het mooiste natuurgebied in Twente!

Uitvalsbasis voor dit arrangement is Restaurant Florilympha bij De Lutte. Rondom het restaurant hebben we een keur aan activiteiten en workshops klaar staan. Alle activiteiten en workshops duren twee tot drie uur. We hebben voor en na de lunch een blok activiteiten. Na afloop staat het buffet klaar.

Oldtimerrally

Activiteiten en Workshops

  • Oldtimer tourrally; met oldtimers zoals een VW T1, Kever, Citroën 2CV en DS, DAF 66 en een Renault 16 rijden de deelnemers aan de hand van een roadbook een mooie tocht door Twente. Uiteraard met foto-opdrachten onderweg!
  • Workshop smeden; onder leiding van een professionele smid maak je op een smidsvuur je eigen kunstwerk
  • Kanotocht Dinkel; een kanotocht over het mooiste kanoriviertje van Nederland
  • Land Rover Greenlaning Tour; zelf achter het stuur van een Land Rover Defender. We rijden op een stoere route over land- en zandweggetjes.
  • Workshop Fotografie; onder leiding van een persfotograaf, die ook een tiental professionele camera’s mee neemt, fotografeer je jouw collaga’s die met één van de andere workshops of activiteiten bezig zijn.
  • Outdoor Carrousel; een mix van stoere outdoor activiteiten direct naast het restaurant. Boogschieten, Kickbiken, Mountainbiken, etcetera
  • Workshop Graffiti, maak zelf stoere kunstwerken met spuitbussen.
  • Lutterzand Natuurtocht, in een elektrisch golfkar-treintje maak je onder leiding van een natuurgids een gave tocht door het Lutterzand. Je komt op plaatsen die normaal gesproken niet opengesteld zijn voor publiek.

Workshop fotografie Twente

Voorafgaand aan het evenement maken de deelnemers (online) een keuze welke van de activiteiten of workshops ze in de ochtend, en welke in de middag willen doen. Zo kan jij bijvoorbeeld ’s ochtends met de Land Rovers gaan terreinrijden, en ’s middags een workshop smeden volgen. Of ’s ochtends een stoere kanotocht op de Dinkel en ’s middags een tourrally met oldtimers.

Workshops Grafitti

Het avondprogramma

In het restaurant besluiten we de dag met een scala aan buffetten. Een soort culinaire wereldreis, met oosterse, Italiaanse, Scandinavische, Spaanse en Amerikaanse gerechten. Deze buffetten staan verspreid over het hele restaurant. ’s Avonds komt een DJ lekkere beats draaien in één van de zalen, in een andere zaal van het restaurant staan croupiers met poker- en blackjacktafels klaar. Tegen middernacht is het programma ten einde.

Programma op maat

Uiteraard zijn er diverse aanpassingen mogelijk. Meer of minder activiteiten, vervoer per touringcar van en naar Florilympha, een andere invulling van de buffetten, enzovoort. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Workshop off road rijden Twente

 

 

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl