Adventure King

Adventure King
 

Vrijgezellenfeest in Twente

Organiseer je Vrijgezellenfeest in Twente! De leukste activiteiten in combinatie met uitstekende cafés en restaurants.

De 4 meest geboekte Bachelorparty’s

1- Huwelijksbootje varen

Het mooiste kanoriviertje van Nederland vind je in Twente. De Dinkel, een uniek oer-riviertje dat zich door het Lutterzand slingert. Als je dan toch in het huwelijksbootje wil stappen, dan heeft de Dinkel wel het beste water! De Dinkel is bevaarbaar van 1 september tot 1 april. Buiten deze periode kan er net over de grens in het huwelijksbootje gestapt worden. De Vechte, een aantal kilometers later de Overijsselse Vecht, is een prachtig riviertje. Het ligt hemelsbreed 10 kilometer over de grens. Vrijgezellenfeest in Twente

 

2- De modder in!

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Twente? Ga de modder in! Maar dan wel met heuse Land Rover Defenders. Onder begeleiding van een instructeur leer je met stoere Land Rovers de zwaarste hindernissen te bedwingen. Konijnenpakken zijn toegestaan, maar je kunt ze daarna niet meer gebruiken. De Land Rover evenementen zijn dagvullend en vinden plaats op een voormalig militair oefenterrein 60 kilometer over de grens bij Twente. Hou er alleen wel rekening mee dat deze activiteit uiteraard niet samen gaat met alcohol :-). Maar daar is ’s avonds meer dan genoeg tijd voor. Ideale mogelijkheden om je vrijgezellenfeest in Twente af te sluiten met zang & dans zijn er in Oldenzaal en in Enschede. Beide plaatsen zijn bekend om hun uitstekende horeca-voorzieningen. Enschede heeft zelfs het grootste terras van Nederland! De grote markt is groter dan de Vrijthof in Maastricht.

Vrijgezellenfeest in Twente

3. Abseilen van een kasteel

Het middeleeuwse stadje Bad Bentheim, net over de grens bij Oldenzaal, heeft één van de best bewaarde kastelen van Duitsland. Heel bijzonder, wij hebben toestemming om van één van de kasteeltorens te mogen abseilen! Om het extra leuk te maken voor de vrijgezel, head first abseilen! Dan krijg je de klimgordel achterstevoren aangetrokken, en ga je in plaats van achterwaarts voorwaarts naar beneden.

Vrijgellenfeest in Twente

4- Kickbiken

Een bijzondere step, deze kickbikes. Om de vrijgezel extra af te matten, hebben we ook een driewielige KMX ligfiets ter beschikking. Om he-le-maal stuk te gaan. Leuke route’s door Twente, met aan het eind een restaurant met heerlijk bier!

Vrijgezellenfeest Kickbike

 

Voor het ultieme vrijgezellenfeest in Twente ben je hier aan het goede adres!

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl