Adventure King

Adventure King
 

Vrijgezellenfeest Activiteiten

Als je op zoek bent naar vrijgezellenfeest activiteiten ben je bij Adventure King aan het goede adres! Wij organiseren als sinds 1991 stoere buitensport activiteiten voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen en teamuitjes. Dit doen wij in Twente, in het oosten van Overijssel.

Vrijgezellenfeest Actviteiten

De vijf leukste Vrijgezellenfeest Activiteiten:

Huwelijksbootje varen

Een mooie training voor de bruiloft, varen in een huwelijksbootje. We hebben verschillende trajecten op de Dinkel of op de Vechte, net over de grens in Duitsland.

Abseilen van een kasteel

Vrijgezellenfeest Activiteiten

Prinsen & Prinsessen! Abseilen van een middeleeuws kasteel, bij ons kan het! Net over de grens in Bad Bentheim. Vanaf de 32 meter hoge Pulverturm heb je een geweldig uitzicht over Grafschaft Bentheim. Voor de vrijgezel uiteraard had-first abseilen! In Bad Bentheim zijn verschillende restaurants om deze unieke activiteit bijvoorbeeld met een Middeleeuws buffet af te sluiten.

Land Rover Driving Adventure

Vrijgezellenfeest ActiviteitenDe ultieme activiteit, zelf achter het stuur van een Land Rover Defender! We hebben arrangementen van een hele of een halve dag. We rijden met maximaal vier deelnemers per Land Rover. In elke auto rijdt een instructeur mee die jullie de gaafste cursus ter wereld geeft; terreinrijden. Deze activiteit kan ook in konijnenpak gedaan worden, of in je witte smoking.

High Rope Parcours

Vrijgezellenfeest TwenteEen gave hindernisbaan op drie tot zes meter hoogte, eventueel uit te breiden met de Tokkel & Abseil tot wel tien meter hoog! De hindernisbaan hangt tussen de boomtoppen in het natuurgebied Het Lutterzand. Gezekerd met klimgordels en lifelines doorloop je touwbruggen, kabelbanen, evenwichtsbalk, afsprong, et cetera. We hebben een helmcamera beschikbaar, zodat er ook een leuk filmpje gemaakt kan worden. Deze zetten we op youtube. 

Kickbiken

Vrijgezellenfeest KickbikeEen hele aparte manier van steppen. Met geveerd voorwiel en profielbanden maak je een pittige tocht door het Lutterzand. Voor de vrijgezel hebben we een KMX-bike beschikbaar. Een stoere driewielige ligfiets, waarop hij of zij toch helemaal kapot kan gaan….

Vrijgezellenfeest Activiteiten

Waar vind je deze Vrijgezellenfeest Activiteiten? In De Lutte! Neem gerust contact met ons op!

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl