Adventure King

Adventure King
 

Activiteiten Lattrop Breklenkamp

Ook in Lattrop Breklenkamp organiseren wij diverse activiteiten. Erg handig als je verblijft bij bijvoorbeeld Erfgoed Bossem of Landgoed De Holtweijde.

Landgoed de Holtweijde

Holtweijde LattropDit 4-sterren hotel-restaurant heeft 78 kamers, waarvan een aantal landhuis met reezicht, cottages en familiesuites. Een hotel waar nog een echte open haard brand. Het restaurant is bekroond met een Bib Gourmand. Uitstekende mogelijkheden om een congres te organiseren, maar ook bijzonder geschikt voor families. De Health & Wellness van de Holtweijde is vermaard! Het hotel ligt net buiten Lattrop, prachtig verscholen in het Twentse Landschap.

 

Erfgoed Bossem

Bossem LattropPuur eten en slapen op een boerderij! Op deze biologische veehouderij is een hele mooie groepsaccommodatie gerealiseerd, bovendien kan je er uitstekend eten! De groepsaccommodatie is niet van de categorie “stapelbedden”. Dat maakt Erfgoed Bossem ook bijzonder geschikt voor vergaderarrangementen.

 

 

Vanaf dit hotel en deze groepsaccommodatie in Lattrop organiseren we de volgende activiteiten:

  • Mountainbiken, direct vanaf de accomodatie richting het Springendal of richting Singraven
  • Kickbiken, een stoere steptocht rondom Lattrop Breklenkamp
  • Land Rover events, vanaf de accommodatie rijden we via een mooie greenlaning route naar het off road terrein in Nordhorn. Het 400 hectare grote 4×4 terrein in Furstenau ligt 50 kilometer vanaf de Holtweijde of Bossem.
  • Shooting Adventure, we bouwen de schietbaan voor het handboog, kruisboog en blaaspijpschieten op in de tuin van de Holtweijde of achter de stal van Bossem.
  • Kanoën, de Dinkel verlaat hier Nederland. We varen een traject tussen Lattrop en Lage. Internationaal vaarverkeer! Het starpunt is de sterrenwacht, vanaf het eindpunt is de terugweg een prima fietsafstand.
  • Vlotvaren, op ditzelfde stukje Dinkel kunnen we uitstekend vlotten bouwen en vlotvaren. De ultieme teambuildingsactiviteit!

Andere activiteiten zoals het High Rope Parcours, Tokkelen, de kanotocht op de Vechte of Abseilen van het kasteel zijn op 20 tot 30 autominuten rijden vanaf Lattrop. Uiteraard ook per touringcar, wij regelen indien gewenst een prachtige Berlijnse oldtimer dubbeldekker of Parijse stadsbus voor je!

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl