Adventure King

Adventure King
 

Boogschieten in Twente

Ben je voor een groep op zoek naar boogschieten in Twente? Wij organiseren boogschieten op onze locatie in het Lutterzand, maar ook op andere locaties. Bijvoorbeeld op een sportveld, bij een hotel of midden in bos. Als we maar genoeg ruimte hebben bouwen onze boogschietbaan overal op.

Boogschieten in Twente, de Shooting Adventure!

Boogschieten in TwenteDe Shooting Adventure is een mix van verschillende soorten schietsporten. Handboogschieten, kruisboogschieten en blaaspijpschieten. Kruisboogschieten is alleen toegestaan voor deelnemers ouder dan 18 jaar, en alleen in Nederland. In Duitsland mogen we kruisboogschieten helemaal niet aanbieden. Voor het handboogschieten gebruiken we Perzische bogen, we hebben ze uiteraard voor rechts- en linkshandige deelnemers. Blaaspijpschieten doen we niet met PVC buisjes en zelf gerolde pijltjes, maar met hiervoor speciaal gemaakte blowguns, met stalen pijltjes. De Shooting Adventure is geschikt voor bijna alle leeftijden, kinderen vanaf een jaar of 10 kunnen al een pijl schieten, en blaaspijpschieten lukt kleine kinderen ook altijd.

Uiteraard ook op locatie!

De Shooting Adventure duurt ongeveer anderhalf uur. Afhankelijk van de groepsgrootte gebruiken we drie tot zes doelen om op te schieten. De schietbaan staat standaard opgesteld op onze locatie bij natuurgebied Het Lutterzand, maar als je elders een locatie hebt, waarbij een verdwaalde pijp absoluut geen schade aan kan richten (weiland, sportveld, blinde muur) bouwen de schietbaan daar op. We hebben een ruimte nodig van circa 10 * 12 meter, waarachter we een vangnet moeten kunnen ophangen. Dat kan binnen en buiten zijn. Zo staan we regelmatig te schieten in het Schlosspark in Bad Bentheim of in de tuin of zelfs in de zaal van één van de vele hotels of groepsaccommodaties in Enschede, Hengelo, De Lutte, Delden, Almelo en andere plaatsen in Twente. Na een rondje oefenen gaan we de punten tellen! Voor de winnaar is er  uiteraard een beker, de Robin Hood trofee.

Meer informatie en reserveren

Klik hier om Boogschieten in Twente te reserveren, of neem contact met ons op.

 

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl