Adventure King

Adventure King
 

Bad Bentheim Activiteiten

Rondom Bad Bentheim activiteiten organiseren? Wij bieden volop mogelijkheden voor sportieve en stoere activiteiten voor groepen vanaf 10 personen. Leuke outdoor-activiteiten zoals kanoën op de Duitse Vecht, abseilen van het kasteel in Bad Bentheim of mountainbiken vanaf het Roompot vakantiepark.

De stoerste Bad Bentheim Activiteiten!

Bad Bentheim ActiviteitenAdventure King organiseert diverse buitensportactiviteiten voor groepen vanaf 10 deelnemers. In de zomervakantie kunnen gasten van het Roompot vakantiepark ook individueel boeken, diverse activiteiten zijn opgenomen in de activiteitenagenda . Bad Bentheim is een middeleeuws stadje met als markantste punt overal bovenuit torende kasteel. Dit kasteel is één van de best bewaarde kastelen in Duitsland. Wij bieden een unieke activiteit aan, abseilen vanaf dit kasteel! Vanaf de Pulverturm een abseil van meer dan 30 meter, die eindigt in de binnenplaats.

Steengroeve

Net buiten Bad Bentheim liggen de voormalige steengroeves waar vroeger het Bentheimer Zandsteen werd gedolven. Van deze steensoort is niet alleen het kasteel gebouwd, maar ook ongeveer elke kerk en klooster in Nedersaksen en Twente, maar ook het paleis op de Dam in Amsterdam en de sokkel van het Vrijheidsbeeld in New York! In één van deze steengroeves kunnen we klimmen, abseilen en tokkelen.

Kanovaren Dinkel of Vechte

Bad Bentheim activiteiten Vlak bij Bad Bentheim liggen twee riviertjes, de Vechte en de Dinkel. Fantastische riviertjes voor mooie kanotochten in onze stabiele Canadese kano’s. Onze kanotochten zijn altijd inclusief zwemvestjes en een meevarende instructeur. De Dinkel is bevaarbaar vanaf 1 september in verband met het broedseizoen van de ijsvogels, op de Vecht mogen we het hele jaar door varen. De hier broedende ijsvogels spreken Duits, en hebben daarom geen boodschap aan langspaddelende kanoërs 🙂 In de Vechte komen we ook nog een paar leuke stroomversnellingen tegen, en een vistrap die we met de kano’s stroomafwaarts af roetsjen!

Alle Bad Bentheim activiteiten op een rij

Klik hier voor een overzicht van alle Bad Bentheim activiteiten, en activiteiten die we vlak bij Bad Bentheim in De Lutte, Losser en Denekamp aanbieden!

Bad Bentheim activiteiten

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl