Adventure King

Adventure King
 

Vlotbouwen & Vlotvaren

Vlottenrace!

Ideale introductie-activiteit, vlotbouwen en vlotvaren! In teams van 6 personen bouwen de leerlingen van houten balken, touw en waterdichte tonnen “zeewaardige” vlotten. Onze instructeurs leggen uit wat de beste methode is, maar de leerlingen moeten het zelf doen. Dat lukt dus niet als de helft niet mee werkt….. Als de vlotten klaar zijn varen we de vlottenrace, heen en terug! Dit is een garantie voor veel waterpret.

Na afloop worden de vlotten weer afgebroken.

Vlottenrace vlotbouwenTwente

Deze activiteit duurt ongeveer twee uur. Voor schoolgroepen van meer dan 50 leerlingen bieden we deze activiteit voor €10,00 per leerling. Onze locatie is het omleidingskanaal tussen De Lutte en Beuningen. Hier ter plekke kunnen groepen tot 120 leerlingen kwijt. Het is goed bereikbaar per fiets, er zijn alleen verder geen voorzieningen. Op 2 kilometer afstand is ons kantoor, hier is een grote toiletruimte die vooraf en achteraf wel gebruikt kan worden.

Deze activiteit kunnen we ook organiseren op het Hulsbeek, het Rutbeek of andere recreatiegebieden. De eigenaren van deze gebieden rekenen wel een toeslag hiervoor.

Vlottenrace

“Zoals elk jaar verliepen de contacten en overleg met jullie bedrijf soepel en “vlot”. En ja het vlot bouwen begeleiding leuk en strak georganiseerd. Alle materialen op moment dat nodig was aanwezig. enthousiaste medewerkers. Volgend jaar weer in de planning en bedankt.”

Wieke, AOC Oost

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl