Adventure King

Adventure King
 

Teambuilding & Coaching

Organisatieontwikkeling op basis van persoonlijke ontwikkeling.

In samenwerking met Barn Consult uit Hengelo (ov) hebben we een aantal buitentrainingen ontwikkeld. Tijdens deze teambuilding programma’s kunnen diverse aspecten als leiding geven en samenwerking getraind worden. De feed-back gebruiken we als leertraject. De programma’s variëren van één tot drie dagen, en vinden plaats in Twente.

Wat zijn kenmerken van teams? Wat zijn de bouwstenen die tot goed functionerende teams leiden? Hoe stuur je elkaar aan? Daar kun je veel over praten. Maar uit veel onderzoek blijkt: leren is vooral denken en doen. Barn Consult uit Hengelo en Adventure King hebben de afgelopen jaren een concept ontwikkeld dat denken en doen in de praktijk brengt.

Teambuilding en coaching

Geen rollenspelen maar echte oefeningen als basis voor persoonlijke ontwikkeling. Leidinggeven wordt theoretisch verkend. En testen worden gebruikt als input voor het oefenen met concreet gedrag. Diverse rollen worden verkend, zowel managementrollen als specifieke teamrollen. Wat onderscheidt een groep van een team? Wat zijn de bouwstenen die leiden tot goede teams? Welke ontwikkeling doorloopt een groep of team? Welke groepsdynamica speelt in een ontwikkelend team? Met deze elementen wordt vervolgens geoefend in de buitenlucht. Twentse Teambuilding!

Bel of mail ons voor meer informatie of een programma op maat.

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl