Adventure King

Adventure King
 

Kanotocht Lattrop

Kanotocht over het Omleidingskanaal bij Latttrop

Tussen het Lutterzand bij De Lutte en Lattrop ligt het Omleidingskanaal. Het is een klein kanaaltje met kraakhelder water. Vlak bij Denekamp ga je te water en je vaart in noordelijke richting naar de omgeving van Lattrop. De tocht is ongeveer anderhalf uur. Aan het eind staan kickbikes klaar. Kickbikes zijn een moderne variant van de step, met dikke profielbanden en een geveerde voorvork. Hiermee step je terug naar het startpunt.

Deze activiteit is op elk moment te reserveren vanaf 8 personen. Ben je met minder personen? Kijk dan even op onze agenda in Twente.cool. Daar kan je ook op vooraf vastgestelde tijden deze leuke activiteit organiseren.

Vanaf 1 juni mogen er twee personen in een kano die niet uit hetzelfde huishouden komen. Dus we kunnen ook vriendengroepen, personeelsuitjes e.d. ontvangen!!!!

kanotocht Denekamp Lattrop

 

Corona proof uitje

We verzamelen op het startpunt en leggen de activiteit uit. Jullie pakken zelf de kano’s, zwemvesten en peddels en gaan te water. In de kano’s is plaats voor drie personen maar ze zijn net zo goed met twee personen te varen. Dan zit je 1,90 meter uit elkaar. Op het eindpunt help je even de boten terug in de trailer te laden en ga je per kickbike terug naar het startpunt.

kickbike kanotocht Lattrop

 

 

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl