Adventure King

Adventure King
 

Abseilen in Nederland

Abseilen in Nederland

Nederland is niet echt een land met hoge bergen en steile rotsen. Toch kan je heel goed abseilen in Nederland! Wij bieden verschillende locaties aan in Twente, of net over de grens in Duitsland, waar we heel mooi kunnen abseilen. Ook organiseren we abseilen op verzoek. Bijvoorbeeld bij de opening van een bedrijf, als zwarte piet van de kerktoren of voor onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen waar je lastig met een hoogwerker bij kan komen.

Abseilen vanaf een plateau in de bomen.

In De Lutte hebben we een spectaculair parcours tussen de boomtoppen. Tot wel 10 meter hoog, een combinatie van hindernissen zoals tokkelen, touwbruggen en als laatste een abseil van 10 meter hoogte. De deelnemers zijn uiteraard veilig gezekerd met klimgordels, en onder begeleiding van  onze deskundige instructeurs.

Abseilen vanaf een kasteel of een rotswand

Net over de grens bij Enschede ligt het middeleeuwse stadje Bad Bentheim. Hier organiseren we op twee locaties abseilen. Vanaf het kasteel, een 32 meter hoge abseil die uitkomt op de binnenplaats. En net buiten Bad Bentheim ligt een oude steengroeve, hier kunnen we 35 abseilen, en dat combineren we met tokkelen en klimmen.

Abseilen in Nederland op locatie

Als het gebouw het toelaat kunnen we er van af abseilen. Een paar fatsoenlijke bevestigingspunten voor de touwen, geen scherpe randen aan het dak, en muren van steen of beton. Bijvoorbeeld een kerktoren, kantoorflat, uitzichtstoren of TV-zendmast. Wat niet goed gaat zijn bedrijfshallen met damwand-beplating, die deuken makkelijk in, of gebouwen met complete glazen gevels.

Zo hebben we al abseilen in Nederland georganiseerd vanaf de Kerktoren in De Lutte, de Societeit van Vindicat in Groningen, het Hazemeijer in Hengelo, verschillende uitzichtstorens in Twente, kantoorgebouw Park Phi in Hengelo, et cetera.

Ben je op zoek naar een spectaculaire openingsstunt, eyecather of een cadeau voor een jubularis? (abseilen vanaf het bedrijf waar hij werkt?)

Neem contact met ons op met de mogelijkheden.

Abseilen

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl