Adventure King

Adventure King
 

Bedrijfsuitje Twente

Adventure King, sinds 1991 specialist in het organiseren van Bedrijfsuitjes!

Bedrijfsuitjes Twente? Kom naar het Lutterzand! Op en rondom dit prachtige natuurgebied organiseert Adventure King de leukste actieve en originele personeelsuitjes. Met activiteiten als High Rope Parcours, Land Rover Driving Experience, Kanotochten over de Dinkel of de Vecht maar ook Boogschieten of een GPS-speurtocht.

Bedrijfsuitje Twente

Voor groepen vanaf 10 personen zijn diverse activiteiten of arrangementen mogelijk. Van relaxed genieten van het landschap in Twente tot stoere buitensport – activiteiten. Veel van onze activiteiten bieden we ook net over de grens aan, in Bad Bentheim. Dit middeleeuwse stadje herken je van verre, want het kasteel torent hoog boven de horizon uit. Op en rond het kasteel organiseren we activiteiten zoals abseilen, klimmen en mountainbiken.

Originele bedrijfsuitjes Twente

Arrangementen Bedrijfsuitjes Twente

Alle activiteiten in Twente zijn te combineren met een afsluitende buffet of een heerlijke lunch. Een uitgebreide barbecue hoort uiteraard ook bij de mogelijkheden. Overnachten? Bel ons want wij weten namelijk de leukste hotels in Twente!

Wist je dat Twente prima bereikbaar is? Vanaf Amsterdam ben je er al in anderhalf uur.

Originele bedrijfsuitjes Twente

Kortom, voor de leukste originele bedrijfsuitjes Twente moet je bij Adventure King zijn!

Wij hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring in actieve uitjes in Twente. Niet alleen voor je bedrijfsuitjes Twente, maar ook voor je vrijgezellenfeest, buurtfeest, klantendag of incentive bieden we leuke, originele en creatieve mogelijkheden.

 

 

Adventure King - Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl