Adventure King

Adventure King
 

Twente Challenge

Mountainbiken, kanoën en boogschieten.

De Twente Challenge is een arrangement, bestaande uit mountainbiken, een kanotocht en de Shooting Adventure. We vertrekken vanaf het Lutterzand per mountainbike naar het instappunt van de kano’s. Met Canadese kano’s varen we vervolgens anderhalf uur stroomafwaarts. Na afloop van het kanoën fietsen we daarna terug naar het Lutterzand Hier eindigen we het programma eindigen met de Shooting Adventure. Dit is een wedstrijd kruisboog, handboog en blaaspijp-schieten.

Twente Challenge

In september en oktober varen we op de Dinkel, in de andere maanden varen we op de Duitse Vechte.
De Vechte ligt hemelsbreed ongeveer 11 kilometer van het Lutterzand, en heeft een paar spannende stroomversnellinkjes. Vanaf het uitstappunt van de Vechte is het weer zo’n 13 kilometer fietsen.

De Dinkel ligt wat dichterbij. Bovendien is het uitstappunt vlak bij het Lutterzand. De Dinkel is één van de mooiste kanoriviertjes van Nederland. In september, oktober en november is het toegestaan om er te varen, en buiten deze periode is de Dinkel het domein van broedende ijsvogels.

Dit arrangement is inclusief Picknick-lunch. Deze lunch bestaat uit belegde broodjes, krentenbol, koffie, thee en blikfris.  Uiteraard is een afsluitende maaltijd ook mogelijk!

Twente Challenge

“Prettige, veilige en gezellige middag gehad. Graag nog eens!”

Thomas, Auto Wessel

Adventure King - Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl