Adventure King

Adventure King
 

Tokkel & Abseil Lutterzand

Tokkelen en Abseilen!

Op een hoogte van drie tot tien meter hangt in het Lutterzand tussen de boomtoppen onze Tokkel & Abseilbaan. Dit parcours bestaat uit vele tokkels, de langste tokkel is 70 meter lang. Het eindigt ten slotte met een abseil van tien meter hoogte.

De deelnemers zekeren zichzelf met lifelines en ze dragen klimgordels. Bij de abseil worden ze uiteraard geassisteerd door een instructeur.
Dit parcours is fysiek niet zwaar, maar wel spectaculair! De deelnemers zijn minimaal 1,50 meter lang. Kledingadvies: schoenen, geen slippers, geen grote oorbellen en sieraden. Deze activiteit duur ongeveer anderhalf uur. Het is ook uit te breiden met ons High Rope parcours, de meerprijs hiervoor is €12,50.

Tokkel

Deze activiteit is ook goed te combineren met Kickbiken, Mountainbiken en de Shooting Adventure . In het restaurant om de hoek kan een afsluitende maaltijd of een koffieontvangst gereserveerd worden.

Onze Tokkel & Abseilbaan ligt in het natuurgebied Het Lutterzand.  Er zijn twee restaurants op loopafstand van de baan. Deze activiteit kan ook in het donker plaats vinden!  We verlichten de tokkels met bouwlampen van onder af. Dat maakt het een bijzondere ervaring!

Tokkel & Abseil

“We hebben 2 leuke activiteiten meegemaakt. Alles was tip top in orde. Bedankt!”

Michelle, Seauton International

 

Spannend bedrijfsuitje

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl