Adventure King

Adventure King
 

Kicking the Ropes

Combinatie van Kickbiken, High Rope en Schieten.

Deze activiteit bestaat uit een hindernisbaan op 3 tot 6 meter hoogte. Na een uitgebreide instructie gaan de deelnemers voorzien van veiligheidsgordel en life-line naar boven. Daar komen ze twee- en driepuntsbruggen, slingerlianen, kabelbaantjes en evenwichtbalken tegen. De laatste hindernis is een afsprong van een drie meter hoog plateau naar een twee meter verder hangende rekstok. En dat is namelijk best wel spannend!

Het High Rope is voor iedereen met een redelijke fysieke gesteldheid te doen! Minimale lengte is 1,50 meter. Onze instructeurs lopen onder het parcours en houden ondertussen scherp in de gaten of de deelnemers zichzelf goed zekeren.

Vervolgens Kicbiken! Kickbiken is een moderne variant op de step, met profielbanden, downhill-stuur en geveerde voorvork. Enkele Kickbikes zijn uitgerust met een GPS-ontvanger waar mooie tocht in staat geprogrammeerd. We kunnen de lengte van de tocht aanpassen aan het sportieve niveau van de groep. De tocht gaat over het Lutterzand, en voor de sportievelingen pakken we nog een stukje stuwwal mee. De Tankenberg, het hoogste punt van Overijssel, ligt hier vlak bij.

We sluiten vervolgens af met de Shooting Adventure, een combinatie van handboog, kuisboog en blaaspijp schieten. Voor de winnaar is er een best wel lelijke beker.

Kickbiken

Dit arrangement is inclusief picknick lunch. Deze lunch bestaat uit belegde broodjes kaas en ham, krentenbollen, koffie, thee en frisdrank. Na afloop kan ten slotte een barbecue of buffet gereserveerd worden!

Kicking the Ropes

“Alle dames die deelnamen aan het vrijgezellenfeest waren erg te spreken over het arrangement en de locatie. Het werd op een leuke en enthousiaste manier begeleid.”

Laura, vrijgezellenfeest Marloes

 

 

Adventure King - Lutterzandweg 16 - 7587 LH De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl